Vykort

| Postat i: Allmänt
0
Eftersom jag inte skickar riktiga vykort denna resa så lägger jag upp det här!
Vi befinner oss alltså i Bayahibe på Dominikanska Republiken. Ett karibiskt paradis och jag sitter just nu på altanen till vår bungalow, dricker cappuccino och läser bok. Ludde ligger inne och tar en nap i svalkande AC och Nicklas tränar.
Det är helt fantastiskt här, även om maten (framförallt köttutbudet) kunde varit lite bättre. Vi umgås, går runt på området, lite småutflykter, äter alldeles för mycket mat, badar och tränar.
Resan började katastrofalt dock när vi kom till hotellet, gick ner på stranden och lät Ludde sitta på strandkanten. En liten våg sköljde upp och så började han gallskrika, utan stopp. Såg att han blivit helt ilsket röd på ryggen och det lugnade sig inte, så vi blev skickade till hotellets Medical center (thank god att de har tillgång till läkare här hela dygnet så vi slapp någon akutmottagning). Diagnosen ställdes på tre sekunder, bränd av manet. Så medans Nicklas pratade med SOS international för att reda ut försäkringshanteringen så fick Ludde en kortisonspruta och däckade sedan 5 minuter senare när effekten kickat in. Fick även salva och antihistamin han fick ta någon dag. Brännmärkena är helt borta nu men stackarn är livrädd för havet nu, och också poolen. Men vi låter honom bekanta sig igen med detta i egen takt, erbjuder badmöjlighet varje dag och idag så ville han doppa fötterna i poolen igen :) 
Hoppas på fantastiska veckor nu! 
Ha det bra där hemma :)