Avslaget

| Postat i: Allmänt
0
Ja bloggen verkar uppenbart ligga på is. Orsaken är helt enkelt att jag inte har tid, eller snarare att den hamnar väldigt långt ner i prioriteringslistan på vad som skall göras när Ludde tillslut gått och lagt sig på kvällarna :)
Jag har funderat ett tag på att lägga ner bloggandet helt men är inte riktigt där än, och absolut inte redo att ta bort bloggen. Har ju haft den i över 10 år, galet! Så det får ligga pås is tillsvidare och så skriver jag när lusten faller sig på :)
 
Så vad händer i livet? 
- Jag har haft stora problem med ryggen igen. Var träningstaggad till tusen och tillbaka på Crossfit Karlstad. Körde ett pass och var trött och stel efteråt. Lyfte Ludde slarvigt någon timme senare och pang, ja jag gick inte mer den dagen. Akutbesök kiropraktor, hemma från jobbet, och maxdos Ipren. Kämpar fortfarande fast detta var några veckor sen, men det går åt rätt håll! Ska börja träna lite smått och lugnt igen strax.
 
- Resan mot Dominikanska Republiken närmar sig med stormsteg! 9e mars går flyget från Landvetter, det ska bli så otroligt skönt och längtar så fruktansvärt!
 
- Och direkt efter resan, hu och ve och fasa Förskolestart för lillen. Inga förskoleplatser finns i kommunen och hela situationen känns allmänt bara stressande och kaotisk. Vet fortfarande inte vart vi kommer hamna, men känns ivarjefall som att Ludde börjar bli redo, alltid nåt!
 
En liten update härifrån :)
 
 
 
Mitt stora lilla hjärta 😍 
Hittills till Avslaget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: