Intensiv helg

| Postat i: Allmänt
0
Är väl så när man jobbar. Ledigheterna ska maxas och man är lika trött nu söndagkväll som efter arbetsveckan. Men trevligt har vi haft det!
Igår var Frida, Andreas och lilla Adam här på middag. Bjöd på fläskfilésås och pasta gjort på gröna äärtor och röda linser, ruskigt gott! En otroligt fin kväll i Karlstad och barnen röjde loss på gräsmattan :) 
Idag började dagen hemma hos Susanne på Hamnarö. Lunch med mammagänget, plus pappor (grilla hamburgare) i gassande solsken. Hann med kaffe och fika också innan vi fick dra hemåt innan nästa fika, hemma hos Kevin, Anna och lilla Ellen. Full rulle där också och Ludde däckade vid 7 efter att bara ha sovit en gång på dagen (sover alltid två gånger annars). Dags för mig också strax men måste se klart ett avsnitt av Narcos, äta middag och ta en dusch, sen är man redo för arbete igen!
 
Till veckan jobbar jag måndag, onsdag, fredag och lördag. Aningen udda men ska bli rätt skönt :) Under lediga dagarna ska vi serva bilen, gå till tandläkaren ned Ludde, träffa Tingel och lilla Dexter, skvallra med Helen samt bestämma exakt hur vi vill göra om vårt kök! Full fart. :)
 
 
Äta blåbär. Mums. 
 
Hittills till Intensiv helg

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: