Busungen

| Postat i: Allmänt
0
Denna lilla busunge alltså! Håller oss utan tvekan sysselsatta dagarna i ända :D
 
Igår busade han dock till det genom att slänga ett stort ikeaglas på en skarv, och det gick i tusen bitar. Trots mitt höga rop och springande till platsen hade han redan lyckats trycka fingret rakt på vassaste glasskärvan och vi hade blodbad i hela lägenheten. Kvällen slutade såklart på akuten och ihoplimning av såret på fingret. Men det var snabbt gjort och vi kom snabbt hem, bums i säng för han där lillen. Vi fick ta tag i alla blodfläckar... Tre besök på akuten innan hans 1-årsdag. Lyckat verkligen... Men Ludde tycker förstås att det är riktigt spännande att gå dit, så mycket leksaker och folk att titta på. Alla gånger så har han ändå mått ganska bra (en magsjuka, ett fall från skötbordet och nu fingret)
 
För att göra livet lite mer spännande så tog vi det första rutinbesöket hos tandhygienisten idag! Oh vilket spännande ställe sa Ludvig. Och visade snällt upp sina tänder för hygienisten (9 framme, en precis spruckit igenom och 4 på G, BÖH). När jag försöker titta på hans tänder biter han mig så hårt han kan, aj. 
 
Tog en fika hos Tingel och Dexter efter folktandvården. Köpte kebab på hemvägen och avslutade kvällen med en vända runt kvarteret. Ludde orkar gå själv nästan hela vägen, men på slutet tar vi upp honom för då skall han bara gå och slå på andras bilar :P
 
 
 Stekspaden fick följa med på kvällspromenaden :)
 
Hittills till Busungen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: