Publicering

| Postat i: Allmänt
0
Ja det är ju inte dumt att kunna säga att man blivit publicerad. Efter några timmars slit och funderingar på om det verkligen är jag själv som skrivit min D-uppsats, så var artikeln klar! Alltså en populärvetenskaplig artikel baserad på min D-uppsats :) publicerad i Uppdukat som är nationella operatiossjuksköterkeföreningens tidning :) 
 
 
4 helsidor fick jag, schysst 😀
 
Kommer nån ihåg när jag hade ett helt uppslag i Ålandstidningen angående bloggen? Haha, bloggar var helt nytt och jag var inte sen att hänga på.. 

Lite paus

| Postat i: Allmänt
0
Jag har visst tagit lite bloggpaus just nu! Krafterna går åt att få ihop dagarna och när Ludde somnat för natten så kraschlandar jag i soffan totalt 😂 Det här med heltidsjobb och barn går ju inte ihop men försöker mitt bästa, och ha ett socialt liv också och få till lite träning. Sen är timmarna slut på dygnet! Men kan ju bjuda på någon bild som ursäkt för bloggtystnaden :) 
 
Vintee och snö, inte populärt!
 
 
Bättre att vara inomhus, typ Leos lekland 😀

Äventyr

| Postat i: Allmänt
0
Jag och de andra mammorna är ute på äventyr!
 
 
 Say no more!
 

Mariebergsskogen

| Postat i: Allmänt
0
Jag och Nicklas har ju egentligen noll intresse för skog och friluftsliv. Det är ju tur då att det finns vänner som drar med en på tipspromenad i Mariebergsskogen följt av korvgrillning :) Det är ju mysigt bara man tar sig ut! Dock var vi så dumma och litade på termometern (1 plusgrad) då det egentligen blåste full storm ute så snarare 10 minusgrader på riktigt. Tillslut fick vi fara hem för Ludde blev helt förtvivlad i kylan, klok pojke. Och nu vet vi att vi måste köpa bättre handskar åt honom, misstänker att han nog ärvt min extremkänsliga hud när det kommer till kyla och temperaturväxlingar. 
 
 
 
 
Det är SÅ klumpigt och besvärligt med halare/overall samt vinterstövlar. Men övning ger färdighet, nu fixar han att gå en bit iallafall innan han tröttnar :) 
Mysig dag!