Selma spa

| Postat i: Allmänt
0
gokväll från Selma Spa i Sunne! Efter en eftermiddag på gymmet, poolen och bastun så sitter vi nu och njuter av en fördrink innan middagen :) 
imorgon blir det behandling för mjuka fötter, underbart :) 
 
 

Dessa val i livet

| Postat i: Allmänt
0
Jag och Nicklas är helt insöade just nu på att införskaffa bil. Helt besatt av tanken är jag, det är dags nu. Efter ett långt möte på Lecab igår gick vi därifrån med mer funderingar än innan, även fast tanken hade varit att få mer klarhet efter ett möte där.
Står mellan en Audi A3 Sportback eller en Volkswagen Golf Sportscombi. Ska man köpa nytt? Begagnat och isåfall hur gammal? Leasa? Jag är allergisk för krångel vilket talar för leasing, men det är mer prisvärt att köpa. Åh dessa val! Som tur är så är det ju inte jättebråttom, finns mycket tid att fundera :)
 
  Audi A3
  Volkswagen Golf Sportscombi
 
Vi skall testköra en Golf i veckan så man får lite känsla för den. A3an vet man ju är grym eftersom mamma har en. 
Hur som helst så oavsett vad vi väljer så skall det bli så jäkla skönt med bil!
 
 

11 dagar

| Postat i: Allmänt
0
Jag tror ni får leva med att den här bloggen uppdateras mer och mer sällan, glömmer helt enkelt bort den :P På dessa 11 dagar har jag hunnit jobba hur mycket som helst (borde man inte känna sig lite ledig i schemat efter att ha jobbat hela julhelgerna?), varit en sväng ner till Skövde och umgåtts med Ida, Emelie och Frida vilket var det mysigaste på länge, fantiserat om New York-resan och annat spännande detta år, tränat tills jag känner spysmak i munnen, blivit besatt av tanken på att köpa/leasa en bil och sedan tittat på en väldig massa Game of Thrones (jag och Nicklas är serienördar).
 
Har gått av tre nätter nu och jobbar även helgen, men nästa vecka blir det lite lugnare tror jag och på helgen kommer mina föräldrar hit! Vi skall upp till Selma spa och skämma bort oss, hela familjen :) Jag valde en fotbehandling, ingenting slår en fotmassage alltså!
 
På återseende :)

Tråkmåns

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla!
Insåg precis att jag nog inte uppdaterat här på väldigt många dagar och det är inte så konstigt med tanke på hur mina dagar ser ut. Vet inte riktigt hur jag lyckats lägga mitt schema men det är ett väldigt blandande mellan alla skift (det mest ohälsosamma man kan göra inom skiftarbete) och på den sedan lediga tiden försöker jag ignorera luddet i huvudet och ta mig iväg och träna.
Lyckades tajma min start i gorillafitness då det är mer inriktat på flås än styrka, vilket märks. Mer än 200 burpees (kombinerat med en hel massa annat såklart) senare den här veckan är jag lagomt mör i kroppen och hoppas innerligt att min gamla kondition återvänder snart. Känns som att jag dör officiella burpee-döden om det kommer i morgondagens pass. Vilket det garanterat kommer göra. Höh. 
Någon dag borde det kännas lite lättare va? :P
 
Har även börjat året med att effektivt fyllt upp vartenda helg i minst två månader framöver, jobb, besök och småresor inom landet. Trevligt! Men the big thing kommer i april, nämligen The Big jäkla Apple New York mellan 7-12 april. Tror fortfarande att det är för bra för att vara sant. 
 
Hur står det till med er? Har nya året börjat bra?

Gott nytt år

| Postat i: Allmänt
0
2015. Låter lite skumt fortfarande. Tänker tillbaka på 2014 och känns inte som det bästa året direkt, men inte heller speciellt dåligt. Stort fokus låg på träning och den nya kärleken till crossfit, men samtidigt var det året jag var tvingad till att ta tag i ryggproblemet (som troligtvis började när jag var 18). Så rehab blandat med intensiv träning.
Annars var det bara jobba, och lite resande. Malta och London.
Julen tillbringades på jobbet med saker att operera hela nätterna. Nyår på jobbet var betydligt lugnare, så vi tog oss lite alkoholfri skumpa och skålade in tolvslaget!
 
 
 
Och 2015 då. Det kommer antingen bara bli ett år utan större ändringar, eller ett år med mycket stora förändringar. Vi får se vad som sker :) 
Börjar året hur som helst med med en ny crossfit-programmering (gjord av Marcus Herou, en av Sveriges bästa crossfittare) som kallas Gorillafitness. Denna programmering passar mig och min rygg bättre, så förhoppningsvis kommer året bli väldigt utvecklande styrkemässigt :) Skall kombinera detta med carb-nite, vilket enkelt innebär att äta lågkolhydratskost men äta lite mer kolhydrater en gång i veckan för att boosta muskelutveckling. Alltså kommer det bli ungefär som när jag började med LCHF för en himla massa år sedan, och åt en godsak varje vecka :P
 
Ha ett gott nytt år nu allihopa!