Ligger lågt

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er! Som ni kanske märker så ligger bloggen lite lågt och det har mest att göra med att det inte händer så mycket alls just nu! Har inte ens träningssug alls trist nog. Men framöver, oj vad saker att se fram emot! 
Börjar nästa helg men de planerna är faktiskt hemliga än så länge, så får återkomma om det senare :) 
 
Skall återgå till mitt soffläge med min sjukling till sambo. Lagade förresten nyss en carbonara med sjögräsnudlar för första gången, det var grymt gott! 
Stekte till pancetta krispigt och lade i ett paket nudlar. Blandade ihop 2,5 dl grädde, 3 äggulor och 2 dl (typ) riven parmesanost och rörde i detta med pancettan och nudlarna. Krydda med stor mängd svartpeppar och njuut :) 
 

Bil

| Postat i: Allmänt
0
Låt mig presentera, vår nya bil! En Volvo V60 Drive Momentum i färgen cosmic white. Gick som en klocka från Göteborg till Karlstad och har även fungerat fint på en tur till Mariestad och tillbaka i helgen (förutom att färddatorn med ljudsystemet totalhängde sig en sväng). Mycket nöjda bilägare just nu :)
 
 
 
 

Åka tåg

| Postat i: Allmänt
0
Jag och Nicklas är påväg ner till Göteborg! En väldigt spontan resa som bokades igårkväll men förhoppningsvis kommer det sluta med att vi kör hem till Karlstaf med en alldeles egen bil :D En silvervit Volvo V60 för ett fenomenalt pris, bara att hålla tummarna att den är lika bra live som på bild :) 
 
 
Håller er uppdaterade :)

Kycklingsoppa

| Postat i: Allmänt
0
Ja så var det dags igen. Ganska exakt fyra år efter min influensa som fick mig inlagd på sjukhuset, så är jag sjuk igen och får stanna hemma från jobbet. Eländigt. 
Ingen aptit men kände att kycklingsoppa nog är det bästa att äta såhär i snörveltiderna, så kikade tillbaka här på bloggen faktiskt och hittade en soppa jag åt för fyra år sen! Funkade lika bra idag:) 
600 gram kyckling
250 gram broccoli
stek ihop i smör, häll på 3 dl vatten, två teskedar röd currypasta och en kycklingbuljongtärning 
Låt puttra ihop och häll sedan på ca 2 dl grädde och 2 dl riven ost. Låt smälta och värm upp, servera! 
 
 
Soppa och the Avengers på TVn, lagom förkylningsaktivitet
 

Snörvel

| Postat i: Allmänt
0
Gokväll från en hellugn operationsavdelning! Det är ju väldigt tur att det är lugnt (än så länge) eftersom jag är tokförkyld (?!). Tyvärr vill inte förkylningen bjuda på feber dock så jag känner att jag får snällt gå till jobbet även fast soffan nog varit mer passande! 
 
Har tre nätter nu och sen några lediga dagar då vi förhoppningsvis kommer fara iväg någonstans i Sverige för att inhandla en bil :) Valet just nu är en Volvo V60 drive momentum från 2012, nu gäller det bara att hitta bästa bilen för bästa priset också :)
 
Nästa vecka blir det även stor verksamhetsfest på jobbet med 80-talstema, samt en tur ner till Mariestad för att hälsa på Anna och Sami :) Ser fram emot det!