Utmana kropp och sinne!

| Postat i: Allmänt
0
Jag är en viss typ av träningsmänniska. Jag gillar tung styrketräning och hysterisk konditionsträning med grym musik med snabb rytm och tung bas, liknande sh'bam, bodycombat, bodyattack, spinning (dock utesluts vissa instruktörers musiklistor, gäsp!) osv. Har alltid tokdissat pilates, yoga, bodybalance osv då det går så förbannat långsamt och man kan somna på mattan i slutet.
Idag ger jag mig vuxenpoäng då jag beslutade mig för att med ett öppet sinne gå in och utöva bodybalance med Anna! Och det var ju riktigt skönt! Turligt nog så är jag ganska rörlig och vig från början, dock var det ändå ganska utmanande delvis och jodå, svetten lackade tillslut En brutal maglåt gjorde nog sitt där dock, jag har redan träningsvärk.....
Slutsats: mycket bra komplement till mitt starting strenght som gör mig stel som ett järnrör. Även om jag är relativt vig från början så kände jag att det här var mycket bra för rumpa, höfter och rygg där jag kan ha en del besvär (korta rumpmuskler). Framförallt tror jag det är mycket viktigt att öka muskelstyrka OCH rörligheten i axlar och rygg, om jag skall överleva 40 år till på en operationsavdelning med den vansinniga påfrestning på rygg/axlar/underarmar som det innebär!
 
Så vad näst, vad för annat skall jag testa på? :D
Hittills till Utmana kropp och sinne!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: