Vappelivappen

| Postat i: Allmänt
0
En valborg utan varken jobb eller fest? Jajjemensan! Inte helt tokigt eftersom jag fått saker gjort idag, dock väcktes partysuget lite igår när jag under eftermiddagen satt och smuttade på ett glas vitt vin, på uteservering i solen med Gustav (på besök i stan) och Fredrik! :)
Dock hade jag jobbat tre nätter med ytterst sparsamt med sömn, och kvällen gick mest åt att försöka hålla sig vaken här hemma för att sedan krascha i sängen när Nicklas kom hem från jobbet.
Idag dock, upp i lagom tid för cykla till sjukhuset för att skriva på hemtenta med Anna, tog en fika i solen med min transportör (otroligt hur det fortfarande pirrar så i magen när jag ser honom i arbetskläder, får mig att tänka tillbaka på början då jag var pirrig och nervös att han skulle komma till avdelningen när jag jobbade). Hem och plocka och dona lite, iväg till gymmet och körde ett grymt styrketräningspass! Kände mig så pepp efteråt att jag bara gick hem, tog telefonen, satte på spotify och sportstracker. Ut och springa i solen! Totalt 7 km vilket är det längsta jag sprungit i fivefingers än så länge :) Får se hur vaderna mår imorgon, träningsvärk från helvetet att vänta :D

Skönt att ha ordentlig träning avklarad, för nu väntar två heldagar med studier och jobb. Imorgon utbildningsdag på Scandic, och sedan föreläsning på uni på kvällen. Måndag blir det hemtentaskrivande på förmiddagen och sedan jobb på kvällen. Det blir intensivt nu med jobb, hemtentan och snart även journalgranskningen! Skönt att få komma iväg till Åland nästa onsdag och vila lite :)

Hade ni en trevlig valborg?
Hittills till Vappelivappen

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: