Morning

| Postat i: Allmänt
0
Godmorgon! Hur står det till?
Har försökt att bibehålla nattrytm nu mina lediga dagar eftersom jag gör nätter hela helgen nu, men mitt i allt så vaknar jag upp vid 8 och jag kan inte somna om! Får försöka med en tupplur i soffan senare.
Två lediga dagar är iallafall förbi, lugn och skönt. Lite besök i onsdagskväll av Margit och Jocke (fika blev till ett glas vin som blev till ett till och ett till, men oj så trevligt), det har plockats och donats i lägenheten, jag har tränat crossfit tills jag blir halvblind på SATS av all svett som rinner ner i ögonen.
Nu under sommaren har de utomhus-crossfit på torsdagar och det är ju helt vansinniga nära döden-upplevelser, speciellt för 3 veckor sen när det var 25 plusgrader och gassande sol samtidigt. Behlvs inte mycket då för att man vill gråta av utmattning, men oj så härligt det känns efteråt :) Finns nog ingen träning som är så skön efteråt som crossfit-liknande träning, trista är väl att under själva träningen så är det bara jätte jätte jätte jobbigt, pjuh.
 
Aja, skulle bara hoppa in och säga godmorgon. Skall ta och göra mig lite äggröra och sen hitta på något roligt. Klockan 16 lyckades jag nyss få en klipptid+toning hos min favoritfrisör, det är fanimej på tiden! Jag är lite rädd för att tona håret dock, senast (inför nyår för 2-3 år sedan) gjorde jag en hemmatoning och det blev kolsvart på mitt huvud. Såna missöden stannar i bakhuvudet, men förhoppningsvis görs det liiite bättre på frisörsalong :P
 
Hej på er!
Hittills till Morning

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: