money money money

| Postat i: Allmänt
0
Jisses, jag tror kvällen kvalificerar sig som lugnast hittills på avdelning 8. Skönt att ha sådana kvällar också, speciellt eftersom jag erbjöd mig att jobba dubbelskift imorgon då en sköterska ringde in och sjukanmälde sig. Jag kommer vara rik efter nästa lön. Jävlar vad jag jobbar. Och jag gillar det, arbetsmyra är vad jag är! Dessutom är det såpass knapert med pengar nu så det är bra att jag är på jobbet och tjänar pengar istället för någon annan stans och slösar. Ja mycket bra.

Måste sova nu iaf om jag skall orka upp imorgon bitti. Ha det gött allihopa! Gonatt

I'm off

| Postat i: Allmänt
0
Sovit hela morgonen så jag tror mitt sömnbehov börjar mättas nu :) Gött, skall bli trevligt att jobba ikväll tror jag, har en bra känsla!
Skulle bara hoppa in och säga hej egentligen, så HEJ! Nu far jag iväg, ha det gött!

skaka skaka

| Postat i: Allmänt
0

Jag sket i att jag var trött, såg (ser fortfarande) ut som en zombie och skall jobba imorgon. Dansa och skaka rumpa är vad jag ville göra ikväll. Iväg till Fredriks förfest en sväng, hem till mig för att byta om och sen dansa dansa dansa på ankan. (Känner mig förövrigt tvungen att poängtera att jag bara druckit lite rosé och en drink ikväll, konstaterar därför att jag kan äga dansgolv även då jag är nykter.)
Livet känns så jäkla bekymmersfritt när man står på ett dansgolv. Fötterna och benen får leva sitt eget liv och man kopplar bort huvudet för en stund. I love it. 

Dags för mig att sova nu, ha det bra mina vänner! Vi ses på dansgolvet nästa helg.


I'm alive

| Postat i: Allmänt
1
Jag överlevde natten, och det gick riktigt bra ändå tycker jag :) Mellan 1 och 2 var det som värst men sen var det full rulle fram till klockan 7 då passet slutade :)
Sovit som en stock hela dagen, vaknade runt halv 4 idag, det var gött, men är fortfarande lite sliten. Blir lugnt för min del ikväll.
Jobb imorgon igen. Jobb jobb jobb jobb. Jobb jobb jobb. Sommaren är så rolig :P

Kan ingen berätta något spännande för mig? :)

!!

| Postat i: Allmänt
0
Jag skall strax iväg på mitt första nattskift! Mycket spännande! Kris på avdelningen och jag är en arbetsmyra. Har sett fram emot nattskift sen jag skrev c-uppsatsen. Och så tänker jag, okej, jag steg upp 05.45 imorse och har jobbat dagen (lugnt dock), vanligtvis brukar jag ändå kunna vara uppe hela nätterna och supa och festa, då måste jag väl likt förbannat kunna arbeta också? Jag är ju en kvälls/nattmänniska.

Dags att powernappa en timme nu dock. Vi hörs imorgon, låt oss se om jag överlever utan att däcka på personalsoffan!

btw. vad på bodyjam ikväll, SÅ JÄVLA ROLIGT. Dans är underbart.

krasslig med lycklig.

| Postat i: Allmänt
0
Cykelägare nu, WOHO. Finfina cykeln är nu min, lite seg i starten men jäklars vilken fart jag kan få upp med mina tegelstensmuskler på låren. I like. Snabb och smidig affär också, mycket trevligt. Nu hoppas jag bara att alla små tattare låter min cykel vara ifred. Tänk om den är borta redan imorgonbitti? Då blir jag officiellt bitter.

Förövrigt så känner jag mig krasslig. Har ont i halsen (i mina icke-existerande halsmandlar) och känner mig trött och seg. Ingen feber men sitter ändå här och sippar på finrexin. Det smakar skit. Jag kommer aldrig gilla smaken eftersom jag drack lite för mycket under min halvårssjukdom när jag var 16. Jäkla bobbor. Bara elände. Men visserligen ger dom mig lön också. Alltså inte helt fy skam, men då sätter de ju sig förstås på andra människor.

Nu babblar jag bara, jag är inte frisk, jag håller på ramlar av stolen av trötthet. Dags att sova, imorgon börjar jag 06.45 igen. Men nu kan jag sova 10 minuter längre, för numera kan jag ju cykla på jobb, hihi..

Gonatt.

skaka rumpa

| Postat i: Allmänt
1

Inte för att jag menar Sean Banan nu, men jäklars vad bra musik som kommit på senaste tiden! Jag älskar spotify, måste vara en av de bästa påhitten någonsin. Just nu skakar jag rumpa till Commander!

Aja, kvällsskift idag. Lagom lugnt och gött, saker att göra hela tiden men aldrig stressigt. Sådant skift imorgon också tack! Sovmorgon igen, gött! Så skall jag försöka få tag på det där förbannade bostadsbolaget och höra om jag får en lägenhet eller inte. Hur länge kan man behandla och fundera över en sådan sak egentligen? Jäkla latmaskar.

Sen köpa cykel, wiih! Skall bli så otroligt skönt att kunna cykla på jobb sen, och hem från jobbet! Och kunna sova lite längre onsdagmorgon när jag börjar 06.45! :)

Äh nu skall jag sova tror jag. Fick ju stiga upp halv 8 imorse och slänga igång tvättmaskinerna. Jag hade slut på underkläder, det är ett tydligt tecken på att det är dags att tvätta!

Natti natti mina vänner.


lycka!

| Postat i: Allmänt
0

För det första så är jag ju typ hög på livet efter gårdagen. Och nu får jag verkligen pricken över i:et.
PÅ TISDAG KÖPER JAG EN CYKEL! WIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Det roliga är att när jag såg annonsen på blocket kände jag igen namnet, visar sig såklart vara en man som säljer cykeln som jag skrivit med lite grann på msn efter spray. Trevligt, och så kunde jag pruta ner priset med 200 kronor, hihi :D

Cykel cykel cykel, överlycklig Sofia.


oh fan!

| Postat i: Allmänt
0
SATAN I GATAN vilken festkväll det var igår! Hej och hå man är 18 igen liksom. Helt galet. Förfest hos mig med mina flickor och en bunt norrmän som mitt i allt dök upp. Helgalet drickande och dansande på Koriander. Tappade bort nycklar och visa (som kom tillbaka som alltid, jag har jäkla flyt med sånt där) och sliten till max idag. Frukost på donken, sovande mitt på dagen och nu film och godis ikväll.
Jäklars det är nog tur att man jobbar varannan helg, tänk om man skulle få ha såna kvällar varje helg? Aja, JÄVLIGT ROLIGT var det iaf :)

Imorgon dags för arbete igen, kvällsskift, skall bli nice tror jag :)

Har ni haft en bra helg?

ojdå!

| Postat i: Allmänt
1

Just jäklars, jag har en blogg också! Visserligen händer det ju inte så mycket spännande i mitt liv just nu.
Jobb jobb jobb jobb jobb. Och så lite mera jobb. Inte ens träningen går smidigt just nu, är bara så fruktansvärt trött just nu. Jag undrar hur det blir i höst? Arbeta 75% samtidigt som jag skall plugga 75% :) Men jag är ju tålmodigt för det mesta så tror det skall gå bra! Dock skall jag berätta att JAG ÄR SÅ JÄVLA NERVÖS REDAN för att börja plugga i Stockholm. Kommer jag hitta rätt? Kommer jag sitta ensam i klassen? Kommer jag skämma ut mig på något vis? Jag är livrädd. Undrar om det kommer finnas någon annan i klassen som är i 20-års åldern? Huh. Många funderinga, inga svar. De kommer om en månad och en vecka. SCARY

Aja, i helgen är jag ivarjefall ledig. Imorgon skall jag, oavsett hur nervös jag är för saker och ting, FIRA! Fira att jag skall bli op.syrra och fira för att jag fått förlängt på näva. Rosévinet står redan på kylning. Så alla ni som vill fira något, kom till mig, öppet hus som vanligt :)

Time to sleep. Gonatt mina vänner.


utmärkt dag

| Postat i: Allmänt
2
- Börjar dagen med att prata med A-K (avdelningschef på NÄVA) och förtydliga att jag vill verkligen arbeta kvar där, men går nu och söker jobb på andra avdelningar för jag vill inte bli arbetslös i höst. Släpper även bomben att jag kommit in på skola i höst, hon tar det bra. 75% kan jag allt arbeta.
- Ger CV på 6an (Kirurgisk akutavdelning och kärlkirurgi), de är positiva, speciellt när jag säger att jag skall plugga. Samma sker på ortopeden.
- På avdelning 17 (hematologen) blir de glada för att jag är tillbaka och uppmuntrar till att ge CV till chefen.
- Går förbi op.väst och snackar lite med sköterska där. Pirrig i magen för att det förmodligen kommer bli framtida arbetsplats.
- Spanar på snygga underläkare i restaurangen
- Fika med Ida och Maria på Espresso House.
- A-K ringer och berättar att jag får förlängd anställning till minst sista oktober, förmodligen längre än så.
- Far till Jenny på duvkulla och grillar med hennes vänner, någon öl slinker ner också, mycket trevligt.
- Spelar egendesignat galenpanna, jag får svenskar som jag inte har en aning om vilka är, jag förlorar alla omgångar. Vilken tur att jag är relativt bra förlorare i sällskapsspel.
- Kommer hem, trött men någorlunda lycklig.

Livet börjar reda upp sig. Jag har förlängt jobb, och den 30e augusti kommer jag börja plugga specialistsjuksköterska med inriktning operation. På Karolinska insititutet. Distans och deltid.
Nu vill jag bara ha en lägenhet och en mysig man, sen är jag nöjd :)

Dags att sova, skall bli roligt att jobba imorgon, kvällsskift :)

Natti natti

I'm alive!

| Postat i: Allmänt
0

Helgen har gått helt finemang i åttan! Skönt, man behöver sådana helger! Hade en morgon idag också och var ute i patientvården. Enligt schema skulle detta ske onsdag, torsdag, fredag också men inte en chans att min hjärna fixar tre dagar irad med väckning 05.30. Men jag fick byta till mig onsdagkväll så då skall det gå lite bättre :)

Annars idag har jag varit personlig rådgivare vid Marias shopping idag, ätit på BK (skäms på mig) samt kollat på senaste Batman-filmen. Spännande! Kvällen har tillbringats med word (som änteligen fungerar!!!!) och mitt CV samt personliga brev. Imorgon blir det en liten rundvandring på CSK för att söka jobb. Jag hoppas ju såklart på att få vara kvar på NÄVA men jag tar det säkra före det osäkra och söker annat också, vill inte bli arbetslös! Speciellt med tanke på att jag förmodligen skall plugga också, måste arbeta för att slippa mer studielån.
Är ett jäkla mecklande med utskrifter och kopior på alla möjligt papper och ansökningar och hej och hå, goddages byråkrati liksom! Men skall försöka få ordning på allting, känns bra att vara ledig imorgon.

Annars är det nog ganska okej med mig. Om man bortser från rädslan och osäkerheten inför hösten, och längtan efter kärlek (fast jag skall erkänna att det är ganska gött att sova som den vitruvianske mannen i sängen) och såklart ångesten över att sommaren bara springer förbi och jag känner att jag bara arbetar. Men det är bara att försöka göra det bästa av alla lediga dagar.

Hur har ni det och hur mår ni?


schvett

| Postat i: Allmänt
0
För intresseklubben: jag har ALDRIG varit så svettig som efter dagens spinningpass. Jag är genomblöt. Effektiv träning kallar jag det.
Nu är det dags för mat och sedan kvällsskift på avdelning 8. Skall bli trevligt tror jag! Men först, DUSCH.

(försöker förövrigt hitta en bild åt er på mina nya skor, de är fiinfina.)

sommarkärlek.

| Postat i: Allmänt
0

Ligga diagonalt över hela sängen och sova, känna solen steka på ansiktet samtidigt som vinden fläktar genom fönstret, läsa igenom alla bloggar man inte hunnit läsa senaste dagarna, vila en stund till, gå till torget och låna cykel, ta en tur till stillsamma campus, vila igen hemma, gå på stan, köpa nya gladiatorsandaler (galet snygga!!), möta upp Ida och Victor, Hemköp och handla kött och potatissallad, Skutberget och grilla, ta årets första dopp, torka i solen, svära över engångsgrillen som inte vill bli helt varm, äta goda grillspett och lyssna på Vänerns vågor, in till stan, dricka en öl på Kebabhouse, en Irish Coffee slank ner också. Känner mig lite värmd i strupen och glad i benen. Är som vanligt trött och vet att jag kommer sova gott inatt trots Korianders eviga dunkande.

Sommaren är så jäkla fin.

Att vara ledig är inte helt fel heller när sommaren är så fin.


fireri

| Postat i: Allmänt
1
Ledig fredag (gött gött). Jag och Maria bestämde oss för att ha tjejkväll och jag tyckte att vi måste fira lite. Så efter jobbet och spinningen satte vi oss i ett hörn på Tempel, beställde in god mat och rosévin. Snackade i ett tills Martin kom och anslöt. Blev en drink på Harrys också innan ögonen började gå ihop. Definitivt dags för att sova. Det är ju roligt att jobba för det mesta, men man är ju ingen människa längre. Bara konstant trött.

Imorgon har jag iaf INGEN VÄCKARKLOCKA alls. Jag skall sova! Sen låna en solacykel igen. Ta mig till campus och kolla Tingels post samt hälsa på Alex. Kanske iväg mot Skutberget sen och bättra på mitt maligna melanom. Vi får se vad vädret säger.

Idag sade förövrigt vädret spöregn precis när jag skulle hem från jobbet. Bussarna sade att de inte skulle gå på 20 minuter. Orka vänta sade jag. Jag var blöt när jag kom hem. Genomblöt. Jag körde wet t-shirt i Karlstad centrum med mitt vita linne. Trevligt.

Nu sova, ha det bra mina vänner!

promenix

| Postat i: Allmänt
2

Ja kanske jag var lite dramatisk igår, men jag var i chock. Har nämligen kommit in på utbildning i höst och såklart lutar det mot att jag fortsätter läsa vidare. Vill dock inte skrika ut allting innan jag bestämt mig, är så många frågor cirkulerar i huvudet som skall få sina svar först innan jag bestämmer mig för någonting.
Gårdagen på jobbet var förövrigt som ett träningspass. Extrem hetta och så var jag ute i grundvården i min grupp där över hälften är sängliggande. Det är fysiskt tungt och jag svettades som en värre gris, men jag var inte ensam iaf :) Gör ett kvällsskift ikväll också vilket nog skall gå bra. Skönt att börja sent så jag hinner pyssla här innan! Nu blir det morgonpromenad och sedan PLÄTTAR! :D:D:D

Tjipp och hej


say what.

| Postat i: Allmänt
1
Livet tar ibland mystiska vändningar som man absolut inte trott på. Känns som jag står inför ett av de större valen i mitt liv nu. Men jag måste låta det smälta först, jag är i chock. Apatisk. Klarade inte av att slå in min kortkod i uttagningsautomat idag. Jag skrev fel kod på min digipass till internetbanken så den blev knäpp. Jag lyckades visst beställa ett Visa-kort på banken idag också bara hej hopp. Tror jag ätit lunch också.
Hur fasen skall det gå att jobba ikväll? Måste gå dit nu, måste ventilera och dricka kaffe.

Jag återkommer.

?

| Postat i: Allmänt
0
Och den stora fråga för dagen, kommer man kunna sova inatt i denna värme? En fläkt tack. Jag undrar hur det blir att arbeta nu..... Kvällspass imorgon och på onsdag. I like.

Natti natti

vaaaaaaarmt!!!

| Postat i: Allmänt
1
Ja det är som en jäkla öken i Karlstad, man svettas bort, samtidigt får jag så groteskt dåligt samvete bara jag tänker tanken på att klaga över värmen. Man kommer ju ihåg vintern iår. Men det gäller att ta vara på alla vindpustar som kommer och försöka njuta av att man slipper vinterjacka och pantalonger.

Aja, idag har jag tagit tag i mitt rum. Nu är det någorlunda skinande rent. Matlådor är fixade för ett par dagar framöver. Bara träningen som saknas idag. Skall ta mig en powernap sen blir det bodypump med Ida! Jag är PEPP!

Pfjuu dags att svettas lite mer. Ciaao

Sliten med glad

| Postat i: Allmänt
0

Får väl börja med att säga, grattis Spanien! Ni är värdiga världsmästare tycker jag, även om Holland kämpade på bra idag. Att Torres låg och kved på marken på slutet var dock mindre bra, hoppas han är i skick till ligapremiären i augusti.

Kom hem från Örebro runt halv 9 ikväll, hade grymt mysigt hemma hos Emelie! Satt i trädgården hela natten, vid 4 tog mitt vin slut och då var det dags att sova. Annars var det mycket alkohol, mycket god plockmat, massor med snack och skratt. Skönt också att vi satt där hela kvällen och aldrig drog ut. Men likt förbannat har jag varit trött till max idag. Ätit den flottigaste pizzan jag någonsin sett och druckit alldeles för stora mängder fanta. Men nu är det ny vecka imorgon, träning träning! och jobb jobb såklart.
Har ni haft en bra helg?

Imorgon har jag en ledig dag kvar, jag skall sova ut ordentligt, sen blir det tvätt och dammsugning. Sola och sen en ekonomisk inspektion, det börjar bli dags att boka augustis resa, IRLAND! :D hihi, fniss.

Dags för mig att sova nu, ha det gött mina vänner! Hejjpa hej


leva livet.

| Postat i: Allmänt
0
Gårdagens morgonskift var bland det värsta alltså, fattade knappt att jag kunde stå på benen efter dagens slut. Fy farao alltså för att vara sjuksköterska ibland. Men beröm fick jag, och då känns allting lite lite bättre iaf i kaoset. Efteråt kände jag mig taggig och bitter, men blev bättre efter en kaffe med Maria, Ida, Gustav och Fredrik. Gick sedan till systemet och köpte mig en fet låda rosévin, nu skulle ledigheten firas!

Att fira sin ledighet var dock kanske inte det absolut bästa idén när jag i torsdags jobbade 13 timmar, sov typ 4 timmar och sedan det värsta morgonskiftet ever. Jag blev full och glad på 2 glas vin och levde livet lite väl hårt. Blåmärken överallt i vanlig ordning, men roligt var det :) Tempels uteservering där vi träffade Sara, sedan Koriander!
Idag mår jag fint förutom att jag är tröttare än någonsin. Ögonen vill inte öppna sig. Skall vila en stund till innan Ida kommer, sen beger vi oss till Örebro och Emelie! Dags att fira en månad som sjuksköterska :) Kommer bli myspys!
Vad gör ni idag?

13

| Postat i: Allmänt
0
Idag mina vänner, har jag arbetat 13 timmar i sträck. Dubbelskift dvs. På ronden imorse ringer kvällssköterskan och sjukanmäler sig. Avdelningschefen vänder sig snabbt till mig och frågar om jag vill jobba med kvalificerad övertid. Och vad har jag för mig liksom ändå? Så jag och Maria körde dubbelpass.
Visst jag är lite småseg i huvudet nu. Men jäklars vad gött att få allt sit arbete gjort, följa patienterna under hela dagen och ha 100% koll på min sida till kvällen. Jag skall föralltid vara en förespråkare för 12-timmarsskift.

Att behöva stiga upp 05.30 dagen efter, det är dock inget jag kommer förespråka. Men nu är det så. Jag har lagat mig lite matlåda och nu är det bums i säng! Ett pass till sen är jag 3-ledig. Kommer bli en grym helg!

Hörs imorgon. Natti natti

iaaahoo

| Postat i: Allmänt
0

Jag har suttit i solen precis hela dagen. Jag har bränd näsa. Jag har druckit två öl till fotbollen ikväll. Solbränna+öl är ingen direkt bra kombo när man är överlag slutkörd. Jag känner mig som en klubbad säl. Dags att sova, dags för jobb imorgon igen!

Haft en bra dag ni andra?


solsken!

| Postat i: Allmänt
0
Idag tar jag tillvara på min lediga dag och solen! Ingen tid för att sitta inomhus, måste ut! Har redan varit en tur till Skutberget imorse med min solstacykel. Jäklars vad gött det är att cykla!

hejhej

hypokondrikern Sofia

| Postat i: Allmänt
0
Var på bodypump ikväll (fantastiskt skönt som alltid) och nu är jag så fruktansvärt trött i mina ben, känner någon slags diffus smärta från fotleder till ljumskar. Inbillar mig att det måste vara såhär det känns i början när man har en DVT. Börjar jag få proppar i benen? Tränar jag för mycket? Kanske för lite, ja för lite måste det vara. Måste träna mera.
Efter pumpen skulle jag bara lägga mig ner i sängen och vila kroppen 2 minuter, kika på lite människor på Drottninggatan. Men tjena, 1½ timme senare vaknar jag av att min mage mullrar som en björn. Har dessutom somnat som en lite boll nere i fotändan på sängen, precis framför fönstret, fryser som en idiot. Jäkla jobb alltså, kör slut på en helt, man sover ju hela tiden när man är hemma!

Men imorgon är jag ledig! Då skall jag ha det mysigt. Jag skall fika med Thomas och Fredrik, jag skall träna, jag skall hyra en cykel igen tror jag och bege mig ut på äventyr. En bra dag skall jag ha! Sen arbetar jag två morgonskift, och är ledig lördag-söndag-måndag. På fredag skall jag skaka rumpa på Koriander, på lördag skall jag och Ida till Emelie i Örebro. Ja en riktigt bra helg skall jag ha helt enkelt.
Vad skall ni göra?

Dags att åtgärda problemet med mullrande mage.

Eclipse

| Postat i: Allmänt
0

Ja bio med Maria ikväll, Eclipse. Helt okej ändå, definitivt bättre än tvåan! Märktes dock att det kommer komma fler filmer, de visade ju aldrig det som jag ville se! Aja, bára att vänta på nästa :)

Hade förövrigt en jävligt tung dag på 8an idag. En sån där dag när jag går hem bitter över att jag får så dåligt betalt för att jag jobbar arslet av mig, och lite därtill. Dessutom så lyckades jag bli övertalad att byta min lediga dag imorgon. Skall jobba ett till morgonskift och vara ledig på onsdag istället. Dock kommer jag vara "ute" i patientvården och inte ronda eller ha med det administrativa att göra. Aja, jag överlever nog en tidig morgon till, dessutom är det långt ifrån lika stressigt! Gött.

Måste sova. Gud vad jag bara babblar om jobb hela tiden. Hela livet kretsar kring jobb, och män. Suck.

Gonatt


aah

| Postat i: Allmänt
1
Ikväll var nog allt en bra kväll på jobbet måste jag säga. En aning lugnare än fredag och lördag så man hann ta igen saker man missat/inte hunnit med. Fler sådana kvällar tack! :) Jobbar morgon imorgon och sen tisdag ledigt! Gött.
Imorgon blir det förövrigt bio också, Eclipse. Jag är fortfarande inte frälst av denna filmserie men det sägs ju att denna skall vara den bästa. Vad tycker ni? Alltså de är ju helt okej, men ibland blir det så klyshigt putti nuttigt att jag nästan blir illamående. Finns det sådan kärlek i denna värld? Nja, tror inte det. (Kalla mig bitter om ni vill)

Nu är det ivarjefall dags för denna dam att sova. Kan ju förövrigt säga att en patient trodde att det var en man som kom in i rummet ikväll när jag kom in. Jag som trodde att jag var riktigt tjusig i min hårknut som jag lyckades fixa till idag. Men tji fick jag.

Gonatt gonatt

yrkesval

| Postat i: Allmänt
0

Stiger upp tidigt, springer fram och tillbaka i korridorerna, folk hojtar på en överallt, patienter blir dåliga, patienter skall skickas hem, nya patienter kommer innan man ens hunnit skicka hem den andra, någon vill prata en halv evighet när man egentligen är stressad upp över öronen, anhöriga ringer, doktorn vill ronda mitt i allt annat arbete, 3 i.v. antibiotika och 3 i.v. furix exakt samma tid, annan patient blir dålig och kräver omedelbar vård..

Ja ni förstår, svetten bara rinner efter ett arbetspass. Ibland undrar jag vad fasen jag gett mig in på när jag valde sjuksköterska. Men i slutändan går jag ändå från sjukhuset och känner mig rätt nöjd över min arbetsinsats. Och jag gillar mig jobb, även fast det verkligen börjar gå upp för mig nu hur förbaskat mycket det är att göra. Herre jävlar, tacka gudarna för duktiga undersköterskor! Och jag är faktiskt rätt duktig också, och kan leka väldigt lugn även fast det är kaos i huvudet.

Nu är jag ledig fram till 13.45 imorgon. Det är tryckande hetta i Karlstad, känner för en bad men orkar inte ta mig någonstans. Har hyrt "New Moon" och skall köpa mig lite mat. Maria tvingar mig snart till bion för att se "Eclipse", tänkte att det var lika bra att ha sett tvåan innan. Ettan såg jag någon gång tidigare. Så fantastiska är de ändå inte de filmerna. Men helt ok.

Aja, dags att smälta bort lite i värmen! Underbara värme, men med lite glass i magen skulle det kännas ännu mer underbart :)


summer

| Postat i: Allmänt
1
Träningen avklarad, maten intagen. Dags för min andra dag som "ensam" sjuksköterska. Skall bli trevligt att jobba helg!
Wish me luck.

Ha en bra helg allihopa! Njut av solen och rosévinet!

!

| Postat i: Allmänt
0
Internet tillbaka, yei!
Gårdagen var grymt trevlig! Det var öppningskväll för Peter Siepens "onsdagar på koriander" då han är DJ. Det var gratis inträde innan 10 och alla tjejer fick ett gratis glas rosé :) Peter Siepen såg jäkligt häftig ut, och hade dragit med Filip och Fredrik som satt med sitt gäng i sofforna och röjde! Kul att se lite kändisar :)
Jag och Maria fortsatte smutta rosé och röjde på dansgolvet innan jag gick hem för att sova runt halv 1. Bra onsdag, sådana skall man ha oftare!
En sak som gick dåligt dock, jag fastnade på något sätt med klacken i en dörrskarv och landade på alla fyra.
1. Klantsofia, skamsen hoppade jag upp och hoppades att bara dom närmast dörren såg min vurpa.
2. Min vänstra fot vek sig på något galet sätt. Vänster fot, med min fotknöl, som fortfarande inte återhämtat sig. AJAJAJ. Jävla skit. Den har inte svullit upp så mycket men har ont igen. Inte trevligt. Dessutom är mina knän blåa.

Slut klagat. Nu skall jag äte ceasarsallad! Får se om jag orkar träna ikväll, jag har sovit hela dagen. Märks att jag inte sovit ordentligt sedan förra veckan. Skönt med en ledig dag ivarjefall.

Vad har ni gjort idag?