good morning

| Postat i: Allmänt
1
Klockan är 9 och det är mörkt ute, inte mörkt mörkt men så jäkla grått att det blir mörkt. Deprimerande.
Väntar på Sandra, dags igen att sätta igång med uppsatsen. Har ju tagit fram ett nytt resultat i princip och vi har sammanställt detta i helgen, så nu ska det bara skrivas ihop och jag tror faktiskt det kan bli till något vettigt. Eller ja, hoppas kan man ju göra iaf.

Mamma och pappa borde anlända runt 14 idag så man hinner ju en del innan! Blir tempo på.

Vad ska ni göra idag? Kan ingen berätta något roligt för mig? jag vill skratta :)

söndag

| Postat i: Allmänt
0
Tröttare än tröttast i vanlig ordning och just nu lite ostyrig på tangenterna, kom just hem från bodypump! puff vad man blir darrig. Lite darrgi redan från igår när jag testade Wii för första gången. På kalaset hade de någon slags tipspromenad med frågor som "vem är punktligast?" "vem är fullast?" osv. En fråga var "Vem är en världsstjärna?" och där var jag med som alternativ. Sen skulle de som varit alternativ (3 st) tävla i olika grenar om vem som vann. Jag fick spela wii boxning för att bli en världsstjärna, och vann :D woho, men jävlar vad slut man blir i armarna av den där saken, mycket effektiv träning!
Nåväl, födelsedagskalaset var väl inte riktigt det jag klassificerar som en fest, men det var helt okej ändå, fast jag fick hålla mig helt nykter (Jag och Per drog sten sax påse om vem som skulle köra hem, jag förlorade). Vägen hem var förövrigt av det värre slaget då jag var så trött så all energi som fanns kvar koncentrerades runt vägen och ta sig framåt. Man ska verkligen inte köra så trött. men men, hem kom vi!

Började morgonen idag med frulle på stadshotellet, lite mer sömn, träning och snart blir det nog Pitchers och fottis. Trevligt trevligt. Men först måste jag hitta en tvättid inom en väldigt snar framtid då det sinar i min tros-låda, hämta Per från Skåre och skriva ihop lite på uppsatsen tills imorgon, yehei. Jävla uppsats, försvinn.

Imorgon dyker mamma och pappa upp i Karlstad också. Jag tänker tvinga dom och Per att vi ska äta på riktigt fin restaurang (Via Appia har jag planerat, italienskt, yemyem), måste ju passa på när någon anna kan betala :) hihi.

NU UPPSATS!

Har ni haft en bra helg?

lördag

| Postat i: Allmänt
1
regn regn regn. Har varit igång väldigt många timmar då jag jobbade imorse. Har blivit en fin frukost också och så nu jag iväg till Kinnekulle tills några av Pers kompisar och en födelsedagsfest.
Jag vill gå på julmarknad också, får se om det hinns med! Julkänslor, komsi komsi. Man får liksom någon slags harmoni i kroppen när man har julkänslor, det känns bra!

Måste fixa till mig nu. Vad ska ni göra i helgen?

ih

| Postat i: Allmänt
1
ont i magen, illamående. Dåliga räkor till lunch?
Inte bra.

twilight

| Postat i: Allmänt
0

Jag var förmodligen den sista i världen som såg denna twilightfilm, men eftersom det har varit sånt himla hallabaloo om det hela kände man ju sig lite tvungen!

Nåväl, den var ju rätt söt ändå, inte så fantastiskt men jag lär väl se uppföljaren när man kan ladda ner den i lagom hastighet om några månader :)

 


arbetar

| Postat i: Allmänt
0
Sitter med analysögonen och lusläser artiklarna igen, läser mellan raderna och tolkar och kontrollerar. Nu fanimej kan dom inte klaga sen iaf att det inte stämmer med syftet, för det gör det. Om min tolkning skulle visa sig fel så ska jag nog inte bli sjuksköterska, eftersom min definition av omvårdnad måste vara fel isåfall.
Äh, det löser sig detta, på något vis.

Blir inget firande denna helg iallafall. Inte ens tröstsupa lite grann. Det blir hårt arbete. punkt.

Kan någon berätta något roligt för mig? det skulle kännas bra.

dubbel FUCK

| Postat i: Allmänt
3
Nej jag dinglar inte från ett rep någonstans, men nog fans skulle det vara lite lockande.
Värsta tänkbara dom idag, resultatet stämmer inte med syftet FUCK FUCK FUCK. Resultatet har haft samma innehåll i flera veckor och först nu märker handledarna det?
Blir sen inlämning, dvs 18 december till examinatorn och seminarium i januari. Alltså en jävla massa tid till med uppsatsen, det är tillbaka till artiklarna som gäller och verkligen tolka resultatet och se vad det handlar om och bla bla bla jag stängde av mig någonstans på vägen och ville mest hem och gräva ner mig under täcket.
Jag faller djupare ner i mitt lilla svarta hål.

Nåja, det är tur att vi är två som skriver, då får man liksom inte ge upp.

Inte ens bodyjam var roligt ikväll, dans brukar alltid muntra upp men ikväll gick det bara åt skogen för mig. Allting går dåligt för Sofia just nu.

Nu går jag och sover. gonatt!

FUCK

| Postat i: Allmänt
0
Igårkväll fick jag hjälpa till att bogsera en Skåre taxibil som gått sönder i Forshaga. Det gick ypperligt och jag var riktigt bra på att bogsera tydligen, dock ringer Sandra mitt under turen och berättar att våra handledare ringt och säger att de vill ha en handledning med oss idag.
FUCK FUCK FUCK. Jag misstänker att det innebär riktigt jobbiga nyheter som t.ex. att något att ruskigt fel med uppsatsen, vi måste ändra massor, gå upp sent på seminarium (dvs. hålla på med skiten en månad till typ), skälla på oss för något annat eller ja, bara en massa skräckscenarion spelas upp i mitt huvud. Jag mår lite illa av nervositet om vad som komma skall idag halv 3. Orkar inte med en ordentligt smäll i nyllet med det här som man jobbat så jäkla mycket på. suck.

Aja, idag började jag min dag med att vandra bort till Claratappen och anmäla mig som blodgivare. De hade rätt fullt upp idag så den 10/12 ska jag komma tillbaka och göra en första intervju samt ta lite blodprover att mitt blod duger! Har funderat jäkligt länge på detta men aldrig fått käppen ur rumpan tidigare. Nu var det dags kände jag.

GAH, varför måste vi ha en handledning idag?!?!? Orkar inte.

Jag återkommer när skiten är överstökad. Om jag lever dvs och inte dinglar i ett rep någonstans.
GAH

ledig dag

| Postat i: Allmänt
1

Det känns helt skumt att sova hur länge som helst idag och vara helt ledig, inte en tanke på uppsatsen då det verkligen inte går att ändra nånting just nu. Skönt är det iaf. Men jag misstänker starkt att jag så småningom kommer bli galet rastlös, kanske man får ta och jobba lite extra nu.

Nåja, snart kommer Tingel till stan, blir fika och lite shopping, jag måste köpa ett par skor som håller mina fötter torra lite längre än bara några veckor. Jävla skitkvalité på alla skor jag köper, men det blir väl så när jag köper billigt :P

Ska laga lite fukost nu och fixa till mig.

Btw. sol i Karlstad, kors i taket. Har man inte sett mycket av i november.

(I Karlstad lyser alltid solen, jomen säkert)


ah

| Postat i: Allmänt
0
UPPSATSEN ÄR INLÄMNAD!

Vad ska jag göra nudå?

snart snart snart

| Postat i: Allmänt
0
IMORGON LÄMNAS UPPSATSEN TILL HANDLEDARNA; HALLELUJHA!
Iofs kommer de bara godkänna om den är ok att ge till examinerande, men det blir ett par dagar då man verkligen inte kan göra nånting på den. Får väl tillbaka den onsag och så blir det stenhårt jobb fram till fredag då den ges till examinatorn. Sen ska jag vara stenpackad och fira.

Lyckades ta mig på bodypump idag, får se hur träningsvärken blir denna gång.
Varit riktigt dåligt med träning i veckan, men det blir så. Nya tag nu i veckan!

Snart är jag nog tillbaka ordentligt på bloggen.

dags

| Postat i: Allmänt
1
Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör.
Eller ja, någon slags fredagsmys blir det väl eftersom det är fredag, men kanske inte så mycket mys.
Jag ska iallafall snart laga potatisgratäng och rödvinssås samt grilla kött, sen blir det bio (2012) med Per och Victor.

Blir stenhårt jobb imorgon igen med uppsatsen, snälla snälla helg gå snabbt så skiten blir överstökad.

bil

| Postat i: Allmänt
0
hur dåligt man än mår fysiskt/psykist så finns det en sak som är jälvigt rolig!
Nämligen provköra bilar :D


Audi A5 3,0 TDI. Provkördes i måndags, den var snabb och snygg. En sån vill jag ha :)

Nu ska jag till Skattkärr och skriva på uppsatsen, kändes som att ljuset i tunneln var påväg. Nu har det försvunnit igen, inlämning på måndag. Jag spyr över skiten.

Mina vänner.

| Postat i: Allmänt
0
Nu tar jag en bloggpaus, kan bli en kort paus, kan bli en lång paus. Tiden får utse det. Men jag har andra saker som måste komma först.
Ha det bra alla såmedans! Det kommer nog nån uppdatering om ett par dagar.

snö

| Postat i: Allmänt
0
snöoväder i Karlstad, ska inte bli roligt att stiga upp halv 7 imorgon bitti för min sista jobbtur denna vecka! Lär vara slaskigt och jävligt!

Kvällen bestod av kinamat och filmen Valkyria, den var väl helt oket antar jag, men alltid lite tråkigt med såna historiska filmer för man vet ju att det kommer gå åt helvete för dom.
Pöh jag är trött.
gonatt!

AAAAAAAAAJJJJJJ

| Postat i: Allmänt
0
OCH FY FAN I HELA HELVETE MINA MUSKLER IDAG! Misstänkte att jag skulle ha ordentlig träningsvärk idag men jag grinar nästan när jag går alltså, känns som tusen knivar sticks in i mina lår vid minsta rörelse, och så sägs det att det alltid är värst andra dagen. Hur kommer det alltså kännas imorgon? vill inte veta.
Men en sak kan jag ju konstatera av detta iaf, eller två saker.
1. Bodypump- förbaskat effektivt, kan sätta igång min styrketräningsglädje igen, är rejält trött på gymmet faktiskt.
2. Hur ska jag klara av att ta mig på spinning+core imorgon bitti? Illa tvungen är jag då SATS stänger 20.00 på fredagar och jag har att göra hela dagen.

Nåväl, igår slapp jag arbeta för jag hade sårseminarium på kvällen, gick riktigt bra och mitt och Emelies gemensamma arbete var också bra, så då har man hämtat in 7,5 högskolepoäng till, fina fisken :) En 15-poängare till i julklapp bara så blir jag lycklig (c-uppsatsen är på 15 poäng).
Efter seminariet for jag hem snabbt och mötte upp Eva på stora torget, gick till Koriander, drack öl och försökte ta igen över ett års händelser sen jag senast träffade henne (på oktoberfest i München!). Väldigt väldigt trevligt, min käft gick i ett så jag var helt torr i strupen när jag kom hem runt halv 11. Somnade gott dock med lite öl i systemet :)

Så idag då, uppsats och diskussionen påbörjad! Förmodligen den svåraste delen att skriva, så kommer ta ett tag att fila på den. Till skolan efter 2 för att hämta ett fjärrlån och direkt ut till Skåre för postkörning. Kan förövrigt meddela att i Säffle är marken helt vit, man fick ju nästan lite julkänslor :)

Ska fortsätta med lite uppsats nu, renskriva referenslista, göra innehållsförteckning osv. Sånt där smått plotter som tar en jävla massa tid :)

Vad har ni för planer i helgen? Händer något storslaget?
Jag hade hoppas på äventyr med min sambo men det fick jag tyvärr glömma, men någon annan helg :)

BRÖL!

| Postat i: Allmänt
1
Jag pinade iväg mig på Bodypump imorse halv 8, och herrejävlar. Hela jag skakar som ett asplöv, helt otroligt att jag klarar av att skriva på tangenterna. Träningsvärken börjar sätta in redan, efter 1 timme! Kommer ha ont imorgon.

Nu dags för uppsatsskrivning! wish us luck.

förlåt!

| Postat i: Allmänt
6
För sjukt dåligt uppdatering, jag vet att jag är jäkligt på det just nu men jag har så förbaskat mycket i huvudet! Vilka är ni som läser riktigt? Har funderat ett tag på att lägga ner bloggen om jag inte blir bättre men jag vet ju att jag har en liten trogen skara läsare. Och det är ju roligt faktiskt :)

Nåväl, jag kanske har glömt att nämna det men är inne i en "jobbvecka" nu igen, alltså sitter och filar på uppsatsen hela dagen och beger mig direkt ut till Skåre sen för att köra post hela kvällen. Kommer ju hem den här tiden och så ska man hinna äta, och träna, och göra mer uppgifter till skolan och ja jävlar, mycket i huvudet helt enkelt :P

oh hörde något om sushi nu, får se om man hinner med träning idag. Måste skriva klart såruppgiften inför seminariet imorgonkväll!

Så, vilka är ni som läser, tell me tell me :)

blä

| Postat i: Allmänt
0
puh, idag har jag varit sliten.
Men rolig kväll igår, ett snabbt avslut bara men det är ju alltid bra att gå hem och sova ganska tidigt :)
Min dag har bestått i sova, pizza, sova, tv, promenad, dusch, sova. Nice :)

Hade ni en bra helg?

I gotta feelin

| Postat i: Allmänt
0
att kvällen kommer bli heeelt okej :)
Linda fyller år på måndag och har lite födelsedagsfirande ikväll, jag är pepp och nya klänningen ska på! Emelie, Ida och Frida kommer hit innan också för lite fixande, myspys :)

Spinning imorse förövrigt (jag har visst råkat träna 7 dagar irad nu, blir vila imorgon) sen kom Tingel hit för en fika :)
Jag är förövrigt på ett sånt danshumör att jag håller på gå under. Dansen på SATS är ju rolig men det är ju ändå inte samma sak som det jag känner för att göra. Idag vill jag dansa som Beyonce.


Jag vill också komma undan med att dansa halvnaken och se snygg ut :)
Tror jag får kolla upp vad det går för danskurser i Karlstad, jag saknar dans som fan. Brukar speciellt bli så då jag känner att tillvaron är ganska jobbigt, så mycket att tänka på. Dans är absolut bästa sättet att glömma på.

Äh nu ska jag gå och ladda för kvällen :) Vad ska ni göra?

trött

| Postat i: Allmänt
0
sushin blev helt okej ändå. Inte lika gott som happy kitchen såklart, men ätbart :) Var rätt enkelt att laga också fast tog ju en del tid att skiva upp allting och koka ris osv. Inget man gör varje dag liksom.

Jag och Emelie råkade gå på stan ganska länge idag :) Blev ny klänning (äntligen hittade jag en i den blåa färg jag ville ha), en tunika, strumpbyxor, underkläder och en fotfil. Fina fisken.

Blir heldag imorgon med uppsats, gäsp. Den skall vara inlämnad om 3 veckor, hjälp! Blir nog ännu mer intensivt arbete i fortsättningen.

Ja, nu ska jag i varje fall sova. Både kroppen och knoppen är väldigt trötta.

Gonatt!

godmorgon!

| Postat i: Allmänt
0
Jag överlevde gårdagen och orkade t.o.m ta en ordentlig styrketräning efteråt, skönt!
Sovmorgon idag och jag har fullt upp, men inte på ett stressat sätt vilket också är skönt :) Ska börja med att skriva på sårbehandlingsuppgiften, Emelie kommer sen runt 12 och så fortsätter vi med det och lunchar. Blir förhoppningsvis stan sen för min inköptslista på saker jag vill ha/behöver börjar bli oroande lång. Men att gå på stan är ju alltid roligt!
Tänkte hinna med SatsAfro också innan jag börjar med det mest spännande för idag, jag ska testa laga sushi! Per är förjäkla negativ och tror det kommer bli skitdåligt, men jag ska allt bevisa motsatsen! Annars har jag lovat att bjuda på sushi från Happy Kitchen ändå :)


Gott! Tror jag kommer dokumentera min matlagning på bild ikväll, ifall det blir bra dvs. :)

Hörs sen!

powernap tack

| Postat i: Allmänt
0
antal timmar idag på universitetet: 12+. och det har bara gått halva tiden än så länge, jag behöver en tupplur.
Analysseminariet gick bra iallafall, bara att fortsätta med uppsatsarbetet. Ska iväg till Emelie snart och fixa på examinationsuppgiften i sårbehandling, sen kurs ikväll. Yehei.

Måste fortsätta nu, sitter och försöker hitta fina vetenskapliga artiklar till introduktionen.
Kan någon vara snäll och berätta något roligt för mig? :)

dum Sofia

| Postat i: Allmänt
0
Hur många år har jag inte gått och klagat över att jag aldrig fått se Lars Winnerbäck? Nu visade det ju sig förstås att jag såg han på Rockoff för ett par år sen, men eftersom jag inte kommer ihåg detta så räknas det inte.
Nå i varje fall, på onsdag kommer Winnerbäck till Karlstad, och har jag köpt biljetter? NEJ, varför har jag inte gjort det? Fan vad dumt, måste kolla upp om det finns kvar biljetter med en gång.
Fast iofs har jag kvällskurs då också, hmm. knepigt.

Aja, gick rätt okej med uppsatsen idag. Matrisen färdigskriven och introduktionen påbörjad! Skönt att komma igång med det också.
Step-up är nästa på schemat med Linda och kanske Erika. Skönt att få träningen avklarad rätt tidigt ikväll så har man tid till annat.

Oh, nu börjat project runway, måste springa!

ny vecka

| Postat i: Allmänt
0
ny vecka, jag hoppas på en bättre än förra veckan!
Sandra är här nu och full rulle med uppsatsen!

Jag återkommer. Har ni haft en bra helg?