var är mitt internet?

| Postat i: Allmänt
0
jag har väntat i 9 dagar nu, det måste ju komma snart!! iofs. har man börjat vänja sig ganska mycket vid att inte ha internet, det finns så mycket annat att göra :)

nå igår då.. runt halv 5 for jag till Erika i min klass, och därifrån gick jag, Erika och Linda hem till Cura-faddern Hanna som hade förfest med det lila laget, var skittrevligt även fast man inte kände så många, sedan vid 8 började vi gå mot ett ställe som heter Ankdammen, där hade alla i Bamse/Cura prepsittning :) fick god mat, dricka och sjukt bra underhållning, stämningen var på topp och mitt Lila lag började verkligen komma igår! jösses vad vi sjöng, skrek och hojtade.. såg nog avundsjuka blickar från de andra lagen när inte de hade lika bra stämning :) sedan blev det också lekar, som vi vann :D ännu bättre stämning efter det! men var lite allvarliga toner också eftersom tydligen hade någon hamnat på magpumpning efter tisdagens stadsvandring, någon i Cura alltså så de bad oss ta det lite lugnt med spriten, sen i slutändan innan vi gick till Arena var det någon tjej också som låg på toan och grät, vet inte vad det handlade om med Ambulansen måsta komma iaf! wierd..

nå i varjefall, vi begav oss till Arena runt 11, smetat och skitlång kö, men tydligen gör det inget om man bara smiter in först i kön ändå, kom in.. började dansa och kalasa på innan jag hittade mina korridorsvänner! väldigt nice :) stället stängde ju 2 och då for vi till vårt kök och hade full efterfest till 5! verkligen skiitrolig kväll! :D jag gillar Arena också som nattklubb, vilket ju är bra eftersom jag inte får fara till det kända Nöjesfabriken, de har 20-års åldersgräns alla kvällar :( skit också!

nå och nu är det fredagkväll, de flesta här är alldeles för trötta för att ens stiga upp från soffan så det kommer nog bara bli lugnt ikväll, men man vet aldrig:)

en vecka avklarad av skolan också, har väl gått bra tror jag, men är lite stressad över tentan som är på fredag redan, läskigt!

nej nu sociala aktiviteter i köket, ciaoo!

müste sova

| Postat i: Allmänt
0

jag har krapula, ska sova lite nu.. gardagen, skitkul!! updatering senare för jag blir tvingad att fara till stan nu, ingen sömn för Sofia alltsa!

heidoo


försöker tänka positivt!

| Postat i: Allmänt
2
när jag kvart över 8 imorse började min föreläsning.. helt ok väl om jag inte hade snubbla full som en kastrull i säng runt 4 imorse! fy fan vad slut jag var när jag sku upp, men som tur var hade vi lite genomgång bara på muskelsystem och sådär, och fick gå hem ganska tidigt..

ja igår var det dags för andra nollningsdagen! klockan 6 hade vi samling på Stora torget och jag hittade ganska snabbt mitt fina lila lag.. sen började vi gå igenom stan med våra faddrar och en av nollningsgeneralerna.. det börjades dricka och vi hamnade på att göra roliga uppgifter som att bygga människopyramid av alla i vår grupp (vi är ca 15 st), få upp främlingar och dansa vid busstationen och sånt där skitkul.. massa sång, dans och skratt :D hade såklart skitkul och vid 11 var det dags att bege sig till nattklubben Arena som var ganska fylld med studenter endast.. Arena är typ som en större bättre version av Indigo :) dit kom också Andreas och Lucia och då blev ju saker ännu roligare :) for hem vid halv 3 (jösses måste vänja sig vid att klubben stänger 2) men sen måsta vi 3 givetvis ha lite nattkäk så andreas började laga värsta gourmetmiddagen vilket smakade ganska redigt bra sådär mitt i natten!

imorgon är det dags för prepsittning, förfest hos Hanna, en fadder i vårt lila lag, sen är det fest nere i hamnen någonstans!

ska försöka sno lite bilder av Manuel och Jasmin så jag kan lägga upp lite nytt på pixbox, det skulle väl vara kul? :)

btw. måste väl erkänna att man efter endast 1½ vecka i denna förbaskade stad har blivit känslomässigt instabil, män är en mycket komplicerad art, men det ska jag inte tänka på så mycket, det finns så mycket intressant i denna stad :D

nej nu faktiskt är det dags att sova lite på en kökssoffa och få höra smaskiga detaljer från igår, byee!

och jo, hade dansbattle igår på Arena, skitkul :D

första skoldagen!

| Postat i: Allmänt
0
ja då var första skoldagen avslutad, och det blev en väldigt trevlig dag :)

vakna ganska tidigt för att kunna ha mycket tid för morgonproceduren, men halv 1 var det dags att börja gå till skolan.. hittade min upprops-sal och introduktionen började.. det var information om programmet, studenthälsan, vårdförbundet, studentkåren och tillslut Cura, vår "kårgrupp".. :) efter 4 timmar började all bli ganska slut på att lyssna men då började istället nollningsaktiviteterna.. klockan 6 samlades alla i Cura och Bamse (kårgruppen för alla ingenjörer) och blev uppdelade i grupper.. jag hamndade i den lila gruppen, självklart den bästa :) gjorde massor med lekar, drack, mer lekar, lärde känna varandra.. gjorde ngt. som kallades "rövknuff" och jag vann bland tjejern, woohoo :D efter det vandrade vi till studentpuben Bunkerna och fortsatte våra lekar och sjöng kampsånger, och givetvis var våran sång bäst, och så sa faktiskt alla som hörde den också! gick så här:

Lila, lila, lila laget
vi förlorar aldrig slaget
vi är kompisar i laget
kämpar varje dag
haha!

sjuksystrar och ingenjörer
öl är allt som vi behöver
ekonomer kör vi över
utan nån pardon
huhu!

melodin är nån slags svensk militärsång som gamle Henrik lärde oss allihopa :)

ja tillslut fick jag skjuts tillbaka till campus, har lånat Manuels dator men hoppas verkligen att jag får internet imorgon :)

gonatt allihopa! :)

Hallååå Åland!

| Postat i: Allmänt
3

en vecka sen senaste blogginlägget, och oi boy, om det har hänt saker! har ännu inte internet men fick låna min granne Veronikas dator för en stund och då passar man väl på att skriva lite blogg :)

kom ju förra måndagen, efter en lååång bussresa så stod jag äntligen utanför mitt hus, och inne blev jag redan välkomnad av svenske Alex (som jag hade mött förut), Manuel från Österrike och Lucia från Tyskland, och oj om jag visste vad som skulle komma! alla utbytesstudenter började komma på måndagen och efter ett tag undrade jag om jag flyttat till Tyskland och inte till Karlstad, för det var bara tyska ÖVERALLT! men det är ju tur att tyskarna är så himla trevliga iaf:)  ja måndag kväll så stod vi bara utanför köket lite och drack lite öl och lärde även känna Jasmin i min korridor, från Tyskland såklart och även Eva som bor på Trio1..

ska vi se här, tisdag, då flyttade min närmsta granne Andreas in (från Österrike)och under dagen så hängde mest alla i korridoren i köket men på kvällen insisterade Jasmin att jag skulle komma med till klubben K6 där alla utbytesstudenter skulle mötas, så jag följde med och det visade sig vara ett riktigt mingelparty, har aldrig varit med om liknande men utbytesstudenter är så sjukt lätta att prata med så det gick skitbra ändå, det var så många namn som cirkulerade runt i huvudet att man höll på bli fullständigt galen, och i den sitsen är man fortfarande! ja kvällen slutade iaf med efterfest på högsta våningen i mitt hus, verkligen skitkul kväll :)

hmm onsdag, efter att ha virrat runt i Våxnäs i en halvtimme på jakt efter mina fotbollsbiljetter så joinade jag återigen utbytarna på brännbollsturnering och kubb, vilket var nice och på kvällen hade vi grillfest i vårt kök, det var grymt trevligt och fler och fler folk samlades runt omkring, slutade med fullt kalas borta hos Matze (egentligen Dominik, från Tyskland givetvis) som fyllde år, efterfest hos norska Lene, ja en skitkul kväll! :)

torsdag var det dags för första krappuladagen, oioi men det började väl gå över rätt bra där vid 5-tiden och det var bra, för vid 6 måsta jag och Lucia börja bege oss mot Tingvalla idrottsplats för Karlstad BK - Liverpool FC XI, märktes att det var en vänskapsmatch men liverpool är alltid liverpool så det var ju helt underbart ändå, de vann med 4-0 :D tidig läggdags denna kväll

fredag, ska vi se, dags för strandliv! jag, Jasmin, Eva, Lucia, Andreas, Daniel, Filip och någon till for till ett ställa kallat Bomstad,  skitfin strand och alkoholintaget började :) fest väntade på kvällen hos svensktysken Björn på Trio 5 och denna kväll spårade det ut lite för Sofia, inte lika illa som det brukar vara på Arken men nånting liknande, men det var verkligen skitkul, träffade massor av folk,  lärde känna mina korridorsvänner bättre och fick t.o.m reda på att en ålänning bor i den korridoren, är sjukt nyfiken vem det är! ja i varje fall, 7 på morgonen stapplade jag tydligen hem efter en underbar kväll :)

runt halv 1 lördagmorgon väcker Emmi upp mig och jag fattar ingenting, alla kläderna på och rummet ser ut som ett bomdnedslag, möts av en skrattande Andreas i köket och börjar få veta roliga detaljer, men jag hade nog varit ganska snäll :) vi for till stranden igen och ett kallt dopp var bra för min krappula! kvällen var lugn, satt bara och snackade lite med lite annat folk innan jag slocknade rätt sött på en kökssoffa :)

idag bara lite strandliv och nu är det dags för middag, måste gå från internet men borde få mitt vilken dag som helst! skolan börjar imorgon också, spännande!

nytt favoritord: Schneckral, österrikiskt ord för en person med lockigt hår :)

nu ¨gå, men det blir mer uppdatering snart, jag lovar! hejjpaaa!


wierd

| Postat i: Allmänt
3
ja det är mycket konstig känsla jag har i kroppen, eller det som är konstig är kanske bristen på känslor.. faktum är ju då att jag flyttar till Karlstad imorgon, jag kommer inte att komma hem förrän mitten av oktober, och jag känner, just nu, ingenting.. som att fara på en liten resa och inget mera.. jag tror att jag bara inte fattat vad som riktigt sker just nu..

nå i varjefall så ska jag fara på en sista kväll nu med jossan och emmi iaf.. lär inte skriva mera ikväll nu så jag skriver så fort mitt internet i Karlstad börjar fungera! :)

ha det så jättebra nu alla ålänningar, och sakna mig inte alldeles för mycket :) om det nånsin krisar sig så kan ni alltid få tag på mitt svenska nr. från t.ex. Tingel, Emmi, Tica eller liknande, när jag skaffat svenskt nr. dvs..:)

ja, det var väl det! heidoo Åland!

gaaah

| Postat i: Allmänt
0
hur i hela helvete ska jag få med alla grejer? tänk Sofia, tänk!! gaaah, var är hjärnkapaciteten när man behöver den?

dagens förvirring

| Postat i: Allmänt
0
vart kommer alla skor ifrån? jag packade ju fasen med nästan alla när vi for till Karlstad första gången, och nu mitt i allt är det 7 par till som ska med, var fasen ska jag få rum med dem?
hmm, jag måste undersöka om det finns något samband mellan den ökade mängden skor och det minskande antalet slantar i börsen!

btw. Dinos sög igår, har aldrig haft så tråkigt där! men nu är det över, för på måndag far jag och nu ska jag fortsätta packa ihop mina skor, vilket dilemma!

last friday

| Postat i: Allmänt
0
på som 100% ålänning, iofs är jag väl det hela tiden men när jag sedan är här på fredagar så bor jag inte här.. hmm, ja ni förstår vad jag menar!

denna sista fredag ska nu tillbringas på Nabben i en stekande vänskaps-krets, för att sedan bege mig till Paf Open och tillslut hamna på Dinos antar jag.. dock funderar jag på alkoholintaget.. ska jag vara relativt redig och minnas min sista fredag? eller ska jag göra en vanlig Sofia-fylla och inte minnas någonting? hmm

och va fasen gjorde jag nu, nu blev texten konstig igen.. eller kanske det inte syns sen på bloggen, får se!

nå vi ses ikväll people! byee

ändring

| Postat i: Allmänt
0

började fundera på om jag skulle sticka till Karlstad redan på lördag eller söndag, men insåg att jag kanske inte behövde vara så drastisk.. men nu är iaf bussbiljett bokad till måndag, vilket innebär 3 dagar till på Åland, känns sjukt konstigt..

skulle verkligen ha velat vara till Arken en sista gång ikväll, men icke sa nicke, så blir väl same old Dinos imorgon antar jag.. men att fara på Paf Open ska iaf bli ganska kul tror jag, hoppas på fint väder :)

nu är det dags att titta på lite fotboll för Sofias del, och sedan sova väldigt länge.. jag misstänker att dagens humör har berott på någon slags mental förvirring av delvis jobbslutet, flyttningen och min önskan om utgång ikväll, men jag brukar ha en finfin förmåga att vara på G när inte en annan själ är det, men men..

gonatt! vi ses i vimlet imorgon!


....

| Postat i: Allmänt
1
alla förbannade as, ni kan ju bara gå och dö.. och ja, Sofia är på jävligt dåligt humör...

sista dagen

| Postat i: Allmänt
0
idag är det sista dagen på jobbet för i sommar, misstänker även sista dagen någonsin på Alebo stugor och camping :( känns skönt, och ändå lite ledsamt :( man har ju trivts redigt bra där!
innan arbete idag, stan i vanlig ordning för lite småärenden, och träning ifall kroppen klarar av det, har sån fruktansvärd träningsvärk i axlarna och ryggen att jag inte kan röra någon muskel på överkroppen.. hmpfff..

btw. utgång imorgon? PAF Open på fredag iaf, men arken har väl käpp i arlset och håller 20 års åldersgräns på fredag också? så det blir nog imorgon :)

nej nu ut i solen en stund tror jag! heeei

förståelse..

| Postat i: Allmänt
0
i våras någon gång såg jag ett avsnitt av Alla Älskar Raymond, i just det avsnittet så blir Raymond och Debra ytterst arga på varandra när de börjar bråka om en konservöppnare.. Debra har nämligen slängt bort den vanliga, gammaldags öppnaren och köpt en sån där som man ska knixa fast och sedan skruva på.. Men sen när Ray ska öppna en burk med tonfisk går allting fel med de nya öppnaren och bråk uppstår..

jag kan säga att jag är fullständigt på Raymonds sida!! vi har länge haft en sådan där skruv-sak hemma men efter ett mindre trevligt möte med den för några år sen har jag troget använt mig av den gamla hederliga, ända tills idag.. då jag efter träningen skall öppna just en tonfiskburk, inser att den gamla fina hederliga ligger i en låda på Triogatan i Karlstad, shit shit shit tänker Sofia och tittar skräckslaget mot den blåa skruvfienden..
well någongång måste jag väl lära mig med den och försöker tänka lite hur man använder den.. jag vänder och vrider, snurrar och skruvar, slår och river, men ingenting! ilsken som ett bi ringer jag morsan och skäller lite hur hon kunde köpa en sån värdelös konservöppnare! hon försöker lugnt och sansat förklara hur man gör men ingenting händer, gaaah!
dock efter en stund efter att ha använt all armkapacitet och många svordomar ser jag att burken börjar öppna sig, halleluja! och nu sitter jag här med ett fat tonfisk och salladsdressing, yummie! :)

men den där förbannade konservöppnarn kan nog slänga sig i väggen den, för den kommer aldrig mera användas av mig, jag håller mig till den gamla hederliga som öppnar burkar på ett bra och lugnt sätt :)

ja det var väl allt jag ville säga! hejjpa

fnittertippa

| Postat i: Allmänt
0
ringde just till Karlstad BKs kansli och bokade mig biljetter till Liverpoolmatchen den 23de, tihihiihihihih :D blir så fnittrig och glaaad av tanken, hihihi :D

idag: träna, och sen ska jag tydligen hämta en massa diskmedel och tvål till Alebo från Feja, ja Alebo har nog tur att de har en i personalen som bor så nära stan och kan hämta saker ut till Eckerö!

måste nog lägga mig ute i solen en bra stund idag också, så skönt med sol :)

byeee

3 dagar kvar!

| Postat i: Allmänt
0
ja herre jösses, bara tre dagars arbete kvar på denna sommar :) känns väldigt skönt samtidigt som jag känner att jag nog kunde jobba lite till, har inte tröttnat alls faktist skulle jag tro :)

igår efter jobbet, där vid 23-tiden så var det dags för personalfest, fast en helt alkoholfri tillställning, kändes lite udda men det gick nog bra :) alla hade tagit med sig lite käk och sånt dära och det blev väl till ett knytkalas :) hade sjukt trevligt! vi är ett så jäkla bra gäng så det sku vara värt att jobba på Alebo nästa år också bara för att få jobba med alla igen..
sen efter att vi städat undan allt var det ju dags för nattbad igen där vid halv 2, in i bastun en sväng först och sen ut i vattnet, relativt behaglig temperatur och upp gick vi först efter intensivt vattenkrig :D var dock bra att vi gick upp eftersom en gäst hade kommit ner till stranden och påstod att vi skrek så mycket att det hördes upp till Storby, typ.. men wtf, kul hade vi :D
kom hem vid halv 3 och somnade mycket sött :)

nu är det dags för stan och sen lite träning, innan man far på jobb igen då!

ciaoo!

no more shame

| Postat i: Allmänt
0
ja det hände tillslut, men först den 11 augusti.. ja gott folk, årets första dopp år 2007 lät vänta på sig till 11e augusti, jag har skämts så mycket, men no more :) ikväll efter dagens stekheta och svettiga jobbpass hoppade jag, Sofia B och Soffi i vattnet och det var skönt som tusans :D

och nu ska jag gå och sova, höll på somna när jag körde hem och nu sittandes, så gonatt!

mirakel

| Postat i: Allmänt
0
ja ett mirakel har skett! Sofia har varit full, men hon har inte så mycket minnesluckor :D detta är otroligt, minns inte när jag senast kom ihåg så mycket från en utekväll :D iofs var jag inte helt kakka-skita i vanlig ordning utan sådär lagom :)

kvällen började hos Natta.. det var jag, Natta, Jossan, Emmi, Ida S, Sanna, Ida P, Jeanette, Petra, Catrin, Lex och säkert nån till var det.. vi babblade flicksaker och drack och hade kul innan jag kom på den excellenta iden att fara på en barrunda :D en hel barrunda hade vi dock inte tid med utan istället for vi på shotrunda till några olika ställen :D rundan avslutades på Dinos där det var precis sådär lagom mycket folk, och trevligt folk också :) en hel del turister men även en hel del som man kände, ja det hade alla förutsättningar för att bli en hel underbar kväll, men det räckte inte fullt ut! någonstans på vägen så tappade jag bort allihopa och som en yr höna vimsade jag runt lite överallt känns det som, bestämde mig för att beställa taxi hem och när jag väntade på den utanför stadsbibban hände en mycket suspekt grej..
en man i övre 20-årsåldern kom och snackade med mig, helt fine tyckte jag.. men då tyckte han att det var dags att skaffa kvart-i-fyra ragg och blev mitt i allt fruktansvärt offensiv och tyckte i princip att vi skulle ha sex utanför Rökka, och tillslut måsta jag bara bli jävligt dryg och elak för att han skulle fatta att han sku fasen inte få köra med mig sådär, förbannade skitkarlar som tror att de kan få vad de vill bara sådär, man måste ju bli lite charmad också.! men detta var nog ett extremfall, det var verkligen extremt!

oj fasen, nu måste jagh fara på jobb! ciaoo!

tudiluu!

| Postat i: Allmänt
0
hemma igen, fast det känns helt mysko att komma tillbaka hit nu när jag har alla grejor i Karlstad och har gjort mig väldigt hemmastadd där! Karlstad var underbart, och mitt rum var riktigt fint och stort :) är huur nöjd som helst :D verkar ha jäkligt trevliga grannar också :)

sku behöva skriva en hel del idag då jag inte kunnat blogga något de senaste dagarna, men tyvärr hinner jag inte, för snart ska jag till Natta på lite förkalas och sen ska det kalasas lite mera :D

ciao!

ekande tomt

| Postat i: Allmänt
0
ja det känns lite konstigt att se sitt rum så fruktansvärt tomt, allt som är kvar nu är spegeln, en stol och en liten låda på golvet där jag har lite smink och annat.. ekar tomt! men som sagt, det ska bli kul att se sitt nya hem :)
imorgon tar vi första Ålfen-turen till Kapellskär sen bär det väl av, motorväg i princip hela vägen, vilket är rätt nice :) hämta nycklarna hos STUB och seeeen, yippie :D

idag annars har jag varit till stan efter mitt nya körkort och till Ålandsbanken för att få ett rekommendationsbrev till SEB, har även ringt till Tullen och nu borde tamme fasen allting vara fixat så långt det går.. saker som mobilabonnemang, internet och sånt måste man ju fixa där då sen!

oj herrigud, jag måste egentligen be om ursäkt för att jag endast skriver om den här flytten just nu, men det är väl den som känns mest aktuell just nu :P kom dock på idag att efter mitt sista jobbpass nästa vecka är jag i princip ledig en vecka, det innebär ju en veckas sommarlov denna sommar, härligt :D

nu träning med Fredda sen lite chill i solen :)

ciao!

stug-kalas

| Postat i: Allmänt
1
blev ingen blogg igår och jag ursäktar för det.. direkt efter jobbet for jag och Emmi och åt, sen begav jag mig snabbt hem för att fixa inför lördagens kalas :) var som sagt fotbollshuligan och tydligen syntes det, så det var ju bra :) ja kalaset var på en stuga mitt i Saltviks-skogarna och vi var då där för att fira att Jojjo blivit 19.. det började rätt lugnt och slutade, inte så lugnt.. började spåra ut rätt mycket då alla fått i sig tillräckligt med alkohol-haltigt och det var sjukt sjukt sjukt kul :) och helgens mest överaskande var när jag blev så upphånglad att jag föll av bänken jag satt på, mera sånt i världen! :D

men när man vaknade imorse (sov i bilen) så var saker och ting inte lika roliga, för lilla Sofia hade en förfärlig krappula, som höll i sig långt in på mina arbetstimmar som startade klockan 15.00.. det var rejält jobbigt men efter att ha fått 2 flaskor muminläsk i systemet började man leva lite igen, underbar uppfinning den där muminläsken :D hur ska jag klara mig i sverige sen? =/

ja sverige ja, på tisdag går ju flyttlasset från Tegelbruksvägen till Triogatan i Karlstad, ska bli kul att se sitt nya hem :D

nu sova! gonaatt

fredagkväll..

| Postat i: Allmänt
0
detta är ju deprimerande, här sitter man, fredagskväll och packar ihop sitt rum.. känns helt sjukt att detta händer, alla grejer ska flyttas till Karlstad om 4 dagar, och jag har bara ikväll och måndag att packa! bråttom bråttom!

har btw. kommit på vad jag ska vara för bandit imorgon, nämligen den slags bandit jag är inte är så långt ifrån att vara själv, nämligen fotbollshuligan :D har ju dessutom en hel del material för att kunna vara huligan såatt :D men nu är frågan, ska jag köra liverpool-huligan eller engelsk huligan? de engelska överlag är ju lite mer kända, så jag tror det får bli det :P

nej fortsatt packande nu! ciao!

huga!

| Postat i: Allmänt
0
blev en väldigt oplanerad ändring i planerna.. nu står det till på detta vis, jag flyttar till Karlstad, på tisdag! Eller alla mina grejor flyttas dit, men jag kommer nog hem och jobbar mig sista vecka och sådär, hinner gå på arken en kväll också, yey :) måste ju dock tillbaka senast den 22a då Liverpool kommer den 23e, och det kan ju inte missas :)

var bara det jag skulle berätta, nu måste jag fara till Sparhallen och höra om de har bananlådor att ge!
ciao!

utmattad

| Postat i: Allmänt
0
ja min trötthet börjar t.o.m gå så långt att jag måste ta till drastiska metoder och dricka kaffe för att hålla ögonen öppna.. det är inte naturligt i nån ände att börja jobba i Eckerö klockan 7 på morgonen.. och nu känns det kroppen helt värdelös.. märkte att jag hade varit och träna benpass med stegring i kroppen, (smart Sofia, undra på att benen gav upp redan vid 115kg i benpressen!) och sen när jag kom hem vek sig bara hela kroppen och jag ligger mitt i allt i en hög på mattan, men nu mår jag fint igen efter att ha fått lite tonfisk i ämnesomsättningen :)

dagens konstaterande: saker och ting kan vara jävligt orättvist
dagens orättvisa: att karlar naturligt bygger muskler i puberteten när vi kvinnfolk får sidofläsk.. och inte tar karlarna ut musklernas rätt heller när de sitter och testosteron-pumpar bänkpress på Träningsverket för att impa på kompisarna, och inte tränar en endaste annan muskel förutom bröst, biceps och mage.. tvitvitvi... discobyggande borde förbjudas!

btw. om 2½ vecka flyttar jag till Karlstad, fattar ni?! 2½ VECKA! sista gången på mååånga år som jag kommer bo 100% på Åland, världen är för stor för att hållas på en kobbe i Östersjön, men lite udda känns det ju :)

och ett btw. till.. på lördag ska jag på kalas med tema "Tjuvar och Banditer", jag har total idetorka, va fan ska jag klä ut mig till? hjääälp!

nej vetni, nu ska Sofia sova, för imorgon är det dags för arbete igen, klockan 7.! yey..

gonatt