two days left..

| Postat i: Allmänt
0
yess bara två dagar kvar nu av skolan :) friluftsdag imorgon och sen avslutning på freda, sen blir det kalas, hoho.. jag längtar inte efter söndagens tillstånd..

Förresten (se nu vad duktig jag är Christoffer) så kan jag berätta att jag lyckades få en 7a i matteprovet vilket var väldigt över förväntan, jag är glaad :D sen en 7a i biologin vilket var väntat och en 9a i kemin och det är jag nog nöjd över :) imorgon får jag ut historia provet.. hoppas det gick bra!

Tica och Tingel var just här också, snacka lite och åt chips, hih..:) undrar var Fredda håller hus också eftersom han sku hit också men att..

well har inte så mycket mer att säga om idag..

see you tomorrow :)


underhållning!

| Postat i: Allmänt
2
här ska jag ge er ett bra recept på underhållning:

fixa först en tv kanal (svenska trean är ett bra ex.)

starta en dokusåpa med många olika individer med olika personligheter (laddad för intriger, redan underhållande! :))

ge deltagarna ett uppdrag som innebär att de måste spendera tid på is.

ge dem skridskor och låt dem gå ut på isen! 

se och njut!

herrigud, i både floorfiller och nu project runway så har de måsta vara på en isbana, vissa är ju skitbra, vissa är mindre bra.. och ja, där finns underhållningen, båda gångerna har jag skrattat så jag gråter! 
iofs borde jag väl inte säga något eftersom jag är lika urusel själv på att skrinna, men alltid kul att kunna underhålla andra också :)

btw. hittade dessa på  www.asos.comgah vad jag längtar tills jag ska börja jobba så man får lite cash.. ge mig kapital! gah..

tredje inlägget på en dag, min blogg är så seriös :)

min nya bikini :)

| Postat i: Allmänt
2
min nya bikini :)nya bikinin, lovely! :D


3 dagar kvar!

| Postat i: Allmänt
0
ja jag räknar ner till sommarlovet, skall bli så så skönt! :)

idag har jag haft ett rätt värdelöst musikprov, men att det var ju soft och inte så ansträngande.. först så delades vi in i grupper, jag kom med Jojjo, Oskar, Robert och Emilia.. sen hade vi 1½ timma på oss att fixa ihop någon slags komposition (vår blev väldigt seriös, hmmpf..) och sedan var det konsertdags :) jag och natta spela upp vem kan segla och sen spela alla andra och plus kompositionerna.. rätt onödig dag i skolan som sagt, borde ha missat bussen imorse!

efter skolan spendera jag, jojjo och lisa ungefär en timme på madison vilket blev lite jobbigt i slutändan.. alla letar avslutningskläder, så jag har väl rätt tur att jag redan vet vad jag ska ha.. svarta korta shorts, gult linne och svarta pumps (om jag får dem rena dvs, de är rätt skitiga från valborg, och jag kommer inte ihåg varför, hmm?).. och på tala om kläder så jag dyrkar min nya bikini :) ska hitta en bild åt er!

jo nu ska jag titta på Da Vinci koden!

see you later alligator!


sry!

| Postat i: Allmänt
1
känner mig riktigt inspirerad nu till ny blogg :)
men måste fortsätta kvällen ed att be om ursäkt till Christoffer som blev upprörd över ett stavfel i förra inlägget, förlåt christoffer :)

bara 4 dagar kvar, tralalaaalaaa :D


en ny blogg!

| Postat i: Allmänt
0
mitt svaga psyke är återigen bevisat eftersom jag återigen blivit bloggare.. iofs så tog jag inte min blogg på blogspot.com så seriöst eftersom sidan var urusel.. hoppas det blir bättre nu på blogg.se!

på tal om svagt psyke så märkte jag det för någon vecka sen när jag tittade på tv-shop (frågan är väl då varför jag gjorde det från första början?) men iaf, så kände jag hur köpsuget i mig växte, jag ville ha allting! fast man vet att ingenting fungerar så vill man ha det.. konstigt

förövrigt så har jag bara 4 dagar kvar i skolan nu.. skrev historiaprov idag, det kändes bra ända tills jag för en stund sen kollade lite i anteckningarna.. jag hade glömt en massa om den politiska liberalismen, suck.. men men!

ja enjoy folk av denna nya excellenta blogg! jag hoppas Kajsa är nöjd nu iaf när jag fixat en ny :)

byee

och jo förästen, jag blir glad om ni kommenterar min blogg :)

Första inlägget

| Postat i: Allmänt
0

Välkommen till min nya blogg!