Spontanitet!

| Postat i: Allmänt
1
kan vara fruktansvärt kul :) Igår berätta Gunilla att hon ska på Robbie Williams konsert på söndag i Göteborg, och hon sa att bara hon frågat lite tidigare så skulle jag kunnat komma med som sällskap, kanske lite ironiskt sagt, men idag sinni! Planerna har gått för fullt 2 senaste timmarna och med 95% chans åker jag till Göteborg på söndagmorgon :P skitkul :D och eftersom jag inte har biljetter till Robbie (shit vad jag dock skulle vilja fara på den konserten!!) så ska jag förmodligen träffa Perra och gå på liseberg, ännu roligare :D

btw. idag har det varit såndär extrem sommarvärme, och jag kan inte sluta njuta, äntligen lite värme :D men snart kommer jag väl börja klaga också om att det är så varmt :P
har jobbat i 4 dagar nu och kom hem från Eckerö just, är festsugen som fan! fast jag är trött och sliten, men att..

OCH JO! JAG KOM IN På MUSIKINSTITUTETS DANSLINJE!!! FATTA VAD LYCKLIG JAG ÄR :D:D:D:D har velat detta så jäkla länge och det känns så overkligt att jag verkligen kom in :D trots att jag hade en skitdålig dansdag när det var inträdesprov, men det är kanske bra att ja kom in fast jag hade min dåliga dansdag? hihi..

nå fotboll nu och lite öl tror jag, sen sova länge och skönt.. Götet på söndag, fan vad kul :D

heidoo folk!

Midsommarhelgen! :)

| Postat i: Allmänt
2
ja det är väl dags att ni får en utförlig beskrivning av min midsommar, jag har hunnit sova nu några timmar så och krappulan har lagt sig, så nu kanske jag kan skriva lite :)

nå allt började då på fredagen när vi skulle vara på min stuga, jag var ju något grymt rädd och nervös men allt funka fint sist och slutligen :)
Tingel och jag for ut till stugan vid 3 tiden, plocka undan lite grejjer och åt, sen kom Petra, Becca och Hägge.. vi började dricka och cirkla, trevligt hade vi :) sen efter en stund kom Jan med några kompisar efter att de ringt och nåjsat hela dan att de skulle få komma :P
nå iaf, fortsatt drickande och sen tyckte folk att de skulle börja komma till stugan, så i kanske 2-3 timmar pratade jag endast i telefon med folk som ville ha vägbeskrivning, ibland hann jag upp och snacka med mina gäster också :) folk kom och for och jag hade iaf jättetrevligt :)
minnesvärda saker värda att nämnas:
1. min kycklingröra blev god :D
2. Tingel såg extra gorgeous ut :)
3. jag kom igåg att ta en massa bilder :D duktig sofia
4. det förekom en del homosexuella händelser i ett av sovrmmet mellan 4 av mina vänner, haha :D
5. jag fick köra Bejjes bil på skogsvägen, hade nog 2 promille i mig och Bejje måste ha haft 3 som lät mig köra bilen ;P Jan höll på att nåjsa att ja höll på backa in i ett träd, men neeeneee :D
6. jag tror bestämt att jag var någorlunda stabil på benen för en gång skull :D men varifrån kommer alla sår och blåmärken då? :O
7. Jag, Knaz och Bejje gjorde inte som alla andra och gick till sängs för sovande, utan vi fortsatte festa :D runt 8 slutade vi..
8. det fanns öl till frukost kvar :D dock inget ätbart.. :(
äh det fanns en massa mer men jag orkar inte räkna upp allt!

nå vi fortsatte dricka öl på morgonen (en timmes sömn högst under natten) och där vid 4 tiden kom jag hem, duscha, åt sen var det full rulle mot Föglö.. vi var på Marias åker, drack, kalasa osv.. men av någon anledning ville inte drickat bita på mig, jag ville bara sova :p vi for ner till Degerby en sväng (slöseri på pengar till taxin, hmmpff) sen for vi tillbaka till åkern för att försöka sova, men nej det gick inte, låg och spasma av kyla så det blev ingen sömn :P halv 7 steg jag upp (de andra festa fortfarande) och vid sju for jag, Tingel, Anna, Majja och Dan till båten för att fara hem.. på båten ger strömmen upp i Dans bil och vi får knuffa bilen från båten, men allt löste sig :) in till stan och vid 9 satt jag och Tingel utanför select och vänta på frukost (som vi inte fick :/ ) bussen hem, sen la jag mig och sov, och gud så skönt det var!

nu är jag ensam hemma för familjen har farit till Vasa, det är nog lite skönt att jag får ha min krappula ifred utan att någ nåjsar om det :P jag gick och köpte mig en pizza från Adlon efter jobbet för jag tyckte jag var värd det, och nu ikväll har jag sovit lite till och titta på fotboll, England i kvartsfinal :D wooho!

btw. så har jag laddat upp massa bilder från midsommarafton på mitt kollage på lunar, gå och kika!

nu mera fotboll och sen fin, lång sömn! imorgon jobb, sen dubbel styrketräningspass, på kvällen far jag ut till Eckerö, och kommer hem fredag.. (jag ser inte fram emot att städa stugan ska jag säga er)

nå gonatt iaf! heidooo

midsommar idag!

| Postat i: Allmänt
0
idag är det midsommarafton, och trots att jag varit så nervös och livrädd att jag mått illa.. så är ju nu en aning på festhumör faktist :D såhär ser jag ut när jag är på festhumör:

Jag i ett nötskal


jajjemensan folk, ikväll ska vi ha roligt :)

Midsommar

| Postat i: Allmänt
0
alla som tänkt komma på min fest på fredag, please, kan ni åtminstone säga till mig före? jag är väldigt öppen med inbjudningarna och jag hoppas att folk inte utnyttjar det, ni kan ju tänka om ni själva skulle ha fest.. visst jag tycker det är jättekul att ha en fest, men nånstans måste ju gränsen gå..  om ni t.ex. blivit bjudna av en kompis, som blev bjuden av en kompis, som blev bjuden av en kompis, som blev bjuden av en kompis jag faktist bjöd från början, och dessutom inte har en endaste blekaste vem jag är, sku ni tycka att det var 100% ok att komma? jag hoppas att folk respekterar att jag inte vill ha något jippo med massvis med poliser, sura grannar och arga päron, jag vill bara ha kul på midsommar, med många vänner :)

och observera, när saker börjar gå sönder, folk börjar röka inomhus, folk börjar slåss, poliserna kommer, folk går mig på nerverna, osv.. ni kan gissa om kalaset är över då..

så om ni tänker komma,  ring och säg det till mig.. och om ni absolut inte har en aning om vem jag är, kom fram och presentera er åtminstone!

nå hoppas det blir en kul midsommar iaf, utan en massa dramatik :)someone. please. shoot. me!

| Postat i: Allmänt
1
onda krappula andar, vik hädan!
igår hos Natta var det trevligt, men det blev en aning onyktert, minst sagt..

läs och lär

| Postat i: Allmänt
0
"Some people believe football is a matter of life and death,
I am very disappointed with that attitude, I can assure you,
It is much, much more important then that."

Sagt av guden Bill Shankly, och vad han har rätt..

nu över till Natta och kolla hennes nya lägenhet, och kolla Sverige-England.. HEJA ENGLAND :D

?

| Postat i: Allmänt
0
varför kan inte nånting nån gång bara gå smidigt fram, det bara flyter på och blir bra i slutändan? varför är det alltid nånting som ska sätta sina käppar i hjulet? suck..

igår..

| Postat i: Allmänt
0
körde en bil förbi mig och tutade, personerna i bilen vinkade glatt och jag vinkade glatt tillbaka, tills jag upptäckte att jag inte hade en aning om vilka det var.. hmm, vem var ni?

nå iaf, idag har det varit första jobbdagen på ÅSS, jobbigt nog.. är helt slut i kropp och knopp just nu, men ska snart köra ut till Eckerö för imorgon börjar det arbetet igen.. jag är tillbaka på måndag folk :)
ni får försöka överleva hela helgen nu utan nya blogginlägg från mig..

ha det bra! :) heidoo

Daisy och Kurten

| Postat i: Allmänt
3
Daisy och Kurten
(sry för den dåliga bilden)

fisken till vänster är Daisy och till höger är Kurten, dessa två är mina älskade små fiskar.. ända sen jag var liten flicka har jag velat haft en guldig fisk med blåa nyanser, denna fisk skulle heta Daisy.. så när mamma fick den spontana iden en dag (2 måndaer sen ungefär) att vi skulle köpa akvarium var jag ju glad när änligen skulle få min Daisyfisk.. så blev det, och Kurten fick jag också..:) Glad var jag.. men efter en vecka dog min Daisy och min förtvivlan kände inga gränser, så jag fick en ny Daisy :P "hon" ser ni på bilden där uppe.. nu kanske ni undrar varför jag satt hon inom citattecken?
det är såhär, att min förbannade Daisy har valt att börja byta kön!!! Min Daisy har blivit en dragking än så länge och snart är hon en kille.. No offence, jag har absolut ingenting emot transvestiter eller homosexuella för den delen, men va fasen ska jag göra för att få ha min Daisyfisk!?! nu kan hon ju inte heta Daisy mera, Daisy är ett flicknamn.. suck.. det är inte lätt när det är svårt..

nu ska jag parkera mig i vardagsrums fåtöljen, och jag flyttar mig inte en cm innan Englands match är slut, HEJA ENGLAND :D

ciao!


dance dance dance

| Postat i: Allmänt
1
först och främst måste jag fråga mig själv en fråga.. varför röstade jag inte på Sibel Tüzün i Eurovision song contest? varför? låten är ju duktigt grym, riktig discodänga med ett annat språk än engelska, I love it! dessutom har jag nu en vecka försökt ladda ner hennes framträdande, and good god! lade ni märke till de dansande killarna? ursäkta mitt dreggel, men finns det nånting hetare än vältränade killar som kan dansa och TYCKER OM DET? tror inte det.. hu.. att jag tycker så beror då högst antagligen på mitt eget dansintresse..

det är såhär (för de som inte känner mig) att jag älskar att dansa, jag lever på det, jag dansar mig genom livet! får jag inte dansa så är jag inte lycklig, det är bara så.. Jag var ungefär 5 när jag började härma dansarna på MTV och den vägen gick det... dans dans dans dans dans dans dans <3

så är det.. so vad har hänt idag? morsan väckte mig alldeles för tidigt och skrek att jag måsta laga rabarberpaj, så till slut gick jag väl upp och gjorde det, sedan ringde Tinglan och sku ha mig till stan, så jag hoppade på cykeln i motvinden och for till stan, lalla där lite med Tingel sen cykla jag hem i motvind igen, suck.. kan dessutom berätta att jag håller på och avlider av träningsvärk i rumpan! AJJJ!! hemska utfall i smithmaskin, övning gjord av djävulen själv!
nåväl, nu ikväll hade jag mitt triceps och axlar pass och sedan gick jag på dansaerobicsen :D och det var kuuul :D nu sova länge och skönt, beautysleep people..

good night!

träning

| Postat i: Allmänt
0
är fruktansvärt jobbigt när det är såhär varmt..! jag vill egentligen inte klaga på värmen för ja älskar när solen skiner och så, men när solen gassar rakt in i träningverket på kvällskanten och jag kör intensivt benpass, då vill jag hellre vara utan sol.. blev helt kokko där på slutet, ett set till och jag skulle förmodligen tuppat av.. huhu..

idag har jag varit till stan med Jojjo på keif.. eller först var jag ner till ÅSS hamnen där jag ska jobba i sommar, så jag har alltså två jobb nu i sommar.. ka chiiiiing :D
ja sen gjorde jag och jojjo lite ärenden, t.ex. hämta ut skolkatalogerna, trevligt!

jag längtar till midsommar, röjj :D

nå nu fottiis, jag tycker om VM :)

btw. proteiner blandat med vatten är DISGUSTING!

heidoo

trogna skor

| Postat i: Allmänt
1
trogna skor

här folk har ni en bild på mina trogna betjänter i vått och torrt. mina svarta billiga pumps från Wedins köpta i våras nån gång.. under våren har de fått utså hemskheter utan dess like, speciellt en viss Valborg då jag inte var vänlig med dem (dock så kommer jag ihåg mindre av vad jag gjorde) och sen som pricken på i:et så fick de hänga med på Chillers, där blev det tortyrliknande beteende mot mina stackars skor (som svarade med att göra mig väldigt ostabil på benen), så trots allt är de fortfarande hela.. och nu skall de få en fin behandling hos skomakarn så de blir fit-for-fight för sommarens bravader :D
ja känne rpå mig att dessa skor kommer följa mig hela livet och tillslut orsaka min död.. 

nåväl, idag är det storstädning av rummet som gäller, så morsan kanske blir lite glad nån gång..
kommer senare för och efterbilder av mitt rum så ni får kolla vilken skillnad det blir :)

see you later alligator!

nytt ord

| Postat i: Allmänt
0
jag har just lärt mig ett nytt ord för fjortis: jogorits! en ord ala full kajsa, hon är nog rolig hon :)
full kajsa :D


hjälp

| Postat i: Allmänt
1
om 2 veckor är det midsommar, och jag är redan rädd för den fredagen, men det kommer nog bli grymt roligt och livat, får vi hoppas iaf :D vi kommer att vara på min stuga..

idag har jag varit ut i lemström och käka glass med Viggo, länge sen ja träffa honom och snacka gamla fylleminnen, trevligt :) sen när ja kommit hem låg jag och stekte lite i solen, detta syns nu på mina axlar som är sådär "vackert" röda, höm höm..

igår hos Tingel var det jättetrevligt :D slött att alla ska ränna på krog som vanligt bara :P

imorgon är det slut på träningsfria veckan och det ska börja pumpas hårt igen, skönt :) sen ska jag va med tingel nånting och på onsdag ska vi fara på lite shopp in till stan :) fika med jojjo ska jag också göra denna vecka har jag bestämt :P

sedan på fredag blir det eckerö igen för arbete över helgen.. mindre kul..

england vann igår :D Heja heja!

heidoo folk!

England!

| Postat i: Allmänt
0
England!VM har startat, och jag kommer hejja fram mitt England ända till slutet, HEJA ENGLAND!

mitt jobb..

| Postat i: Allmänt
1
i historia kursen jag gick nu sista perioden i skolan fick vi veta att från 1750-tills idag är den tid i historien så saker och ting ändrats mest och förbättrats, t.ex. jordbruket, medicinska forskningen, synen om könsrollerna, skolgången, levnadsstandarden, hygienen, industr..... stopp! vänta vänta vänta nu här, hygienen förbättrats? tror inte det..
Jag har städat i ÅSS hamnen förra sommarn, och nu jobbar jag på Alebo camping och stugor, och jag kan berätta för er att jag har tappat tron på all mänsklig renlighet, totalt.. Folk kan vara så fruktansvärt grisiga och äckliga så att det inte finns på kartan.. usch..
mitt bästa tips till allmänheten idag är faktist att ni ska börja raka/ansa könshåret, det skulle förbättra världen många gånger om!
sådär då.. ja jag har jobbat i 4 dagar på Alebo och det är rätt tungt och stressigt, mycket längre arbetsdagar än vad jag trodde, men att, man får ju pengar iaf :D

igår kväll var jag och spela beachvolley på lilla holmen med lite folk :) det var nog trevligt och det skulle vara ännu roligare om vi spelat lite mer seriöst men att..
idag ska jag till tingel, vi ska ligga och steka oss :) Tica kommer också tror ja, så sa hon iaf när hon just ringde och väckte upp mig, humpf..

nästa vecka ska jag träffa Jojjo nånting, jag saknar mitt snuskisobjekt :P

heidoo folk, vi ses i helgen!


alkolås?

| Postat i: Allmänt
1
okej, dags att sätta alkolås på bloggen? jag syftar på mitt senaste inlägg som skrevs i ett lite mindre nykter tillstånd, ja hoho.. Jag var ju då på Chillers i lördags och det var ju något grymt kul! Träffa massa trevligt folk och dansa en massa.. sedan tror jag också att jag var och simma i glassplitter nånting, för mina ben, fötter och händer är verkligen helt upprivna..

idag när jag kom hem från Eckerö upptäckte jag till min lycka att jag var utelåst, suck.. jag försökte ringa lite samtal sen for jag in till stan för att övningsköra för första gången, med Bengan.. det var SKITKUL! :D han sa att det gick jättebra, och det var ju första gången också.. fick inte ett enda kärringstopp och det var bara i en stor korsning som han hjälpte mig lite grann :D jag längtar tills jag får köra igen..
nåja sen kom jag hem och var fortfarande utelåst, försökte ringa igen men nää.. efter 1 timme kom brorsan hem och nu sitter jag här då..

skriver lite mera sen idag! nu ska jag ha maaat! har inte ätit sedan klockan 7 imorse..

heidoo

yeeey :D

| Postat i: Allmänt
1
vi äro små fiskar vi, blubb blubb, vi äro små fiskar som tar oss en kallsup, vi äro små fiskarvi, blubb blubb!! TIngel ä bäst av alölihopa :)

hejj hoppas alla haft lika trevligt som jag ikv :)

ps- undrar om man blöder lika mkt varje ggn efter krog.. jag blöder från båda ben och båda fötter.. stackars mig, eller så inte :P hiiiiiiiiiiiiiih..

gårdagen

| Postat i: Allmänt
0
var mycket lamare än vad jag väntat.. eller lite kul var det nog också men att.. först var vi hos natta och åt, förfesta och det var trevligt.. sen skulle de till alvas och vi gick till stan istället. hamna tillslut på indigo istället och där var det nog också trevligt :)
slutade på dixie och sen taxi hem..
pernilla sov här också..

nu ska jag snart titta på Top Model maraton som jag såg att kommer nu :D wiee! sen ikväll ska jag på chillers club och dansa lite, yey :D

ha det nice folk! nu är det sommarlov :Dsommarlov!

| Postat i: Allmänt
0
nu har jag sommarlov och det känns så skönt :D underbart väder och jag fick en 10a i min biokemi, dagen är perfekt hittills :D skall snart iväg till Natta och äta middag och sen börjas det festas :D woho!

btw. på söndag flyttar jag till eckerö i 5 dagar så då blir det inget bloggande, tråkigt va?

heej, hoppas alla har lika kul som jag ska ha ikv :D

shake that!

| Postat i: Allmänt
0
come on boy, shake that ass for me, shake that ass for me :) jag diggar just nu till Eminem feat Nate Dogg.. deras låt shake that är skön :)

idag har vi haft provutgivningar (9or i både historia och musik, hih) och sen var det friluftsdag på ett väldigt blåsigt Nabben.. spela lite brännboll och så var det inte så mkt mer än det för min del :P

imorgon är det då skolavslutning vilket jag ser fram emot väldigt mycket.. men först ikväll ska det bli aerobics med Gittan och sen lite grooming, nice :)

en varning: nästa torsdag kommer jag börja övningsköra! håll er borta från vägarna :D

kan också berätta att idag har jag filosofierat för mig själv, angående golf.. hur kommer det sig att så många snygga hunkar håller på med golf, eller är det bara jag som dras till golfspelare, ja konstigt iaf, kanske jag själv borde börja spela golf.. antagligen bättre raggningsställe än krogen :P så nu vet ni det..

nu ska jag ta en välförtjänt tupplur, sedan laga middag åt mig och brorsan, och sen är det aerobics som gäller :)

ha det gött folks!