1 år

| Postat i: Allmänt
0
Det är ju helt galet, men.
 
Grattis på födelsedagen min lilla Ludvig! 🎉 Inte så liten längre såklart, hela 80 cm och 11,3 kg stor 😍
Klockan är 21.14 nu så det var ganska exakt nu det var dags att krysta, och 21.35 kom han. Galet vad snabbt 1 år har gått, minns födseln som igår! 
 
Det hat varit en lugn dag med lite paket, massa bus och sen middag ute i Segerstad ikväll. Imorgon kör vi kalas för halva släkten och söndag andra halvan. Så kalas helgen lång! Mina föråldrar är också i stan såklart och firar :) 
 
1 år, herre Gud 😀
 
Lite paket, men ser inte riktigt charmen med det än. Innehållet var dock 👌! Ett parkeringshus och en buss från FischerPrice.  Sen fick han även lite duplo samt vinterhalare/overall från Polarn och Pyret ikväll, perfekt! 

Ljuvligt

| Postat i: Allmänt
0
Tänk att efter en lång arbetsdag komma hem till detta;
 
 
Bara att krypa ner bredvid och mysa! Ljuvligt :) 

Att inte få som man vill...

| Postat i: Allmänt
0
Det är jobbigt nog när man är vuxen och kan förstå varför det inte blir som man vill. Att vara snart 1 år och inte få som man vill/få peta på vad som helst man vill eller bara när något inte går som man tänkte sig. Kan förstå att det är frustrerande... Ah dessa faser. 
 
 
Dammsugaren är populär! men jäklar när den stängs av.. Tur att han är så gudomligt söt och härligt att ha att göra med största delen av tiden :)

Nu är det dags!

| Postat i: Allmänt
0
Äntligen hittat mig ett par löparpjucks som kändes bra! Blev Salming Speed, som är lättviktsskor men med lite mer stöd (känner att jag behöver det när jag fortfarande är så tung i kroppen efter graviditeten). Mycket nöjd, och till ypperligt pris på Magazinet här i stan. 
Eftersom det är så svårt att kontinuerligt ta sig till gymmet så skall jag lägga mer energi på att börja springa igen. Inte snabbt, och inga mål på hur långt jag skall springa. Utan bara, SPRINGA. SÅg ett upplägg där man springer två gånger i veckan, börjar på 12 minuter och ökar sedan på en minut varje pass tills man känner sig nöjd. Spelar ingen roll hur snabbt eller långt du kommer, bara man springer de minutrarna :)
Känns som ett bra upplägg för mig just nu! Och kan man komplettera med 1-2 pass på gymmet per vecka så blir det ju förträffligt detta :)
 
 

Busungen

| Postat i: Allmänt
0
Denna lilla busunge alltså! Håller oss utan tvekan sysselsatta dagarna i ända :D
 
Igår busade han dock till det genom att slänga ett stort ikeaglas på en skarv, och det gick i tusen bitar. Trots mitt höga rop och springande till platsen hade han redan lyckats trycka fingret rakt på vassaste glasskärvan och vi hade blodbad i hela lägenheten. Kvällen slutade såklart på akuten och ihoplimning av såret på fingret. Men det var snabbt gjort och vi kom snabbt hem, bums i säng för han där lillen. Vi fick ta tag i alla blodfläckar... Tre besök på akuten innan hans 1-årsdag. Lyckat verkligen... Men Ludde tycker förstås att det är riktigt spännande att gå dit, så mycket leksaker och folk att titta på. Alla gånger så har han ändå mått ganska bra (en magsjuka, ett fall från skötbordet och nu fingret)
 
För att göra livet lite mer spännande så tog vi det första rutinbesöket hos tandhygienisten idag! Oh vilket spännande ställe sa Ludvig. Och visade snällt upp sina tänder för hygienisten (9 framme, en precis spruckit igenom och 4 på G, BÖH). När jag försöker titta på hans tänder biter han mig så hårt han kan, aj. 
 
Tog en fika hos Tingel och Dexter efter folktandvården. Köpte kebab på hemvägen och avslutade kvällen med en vända runt kvarteret. Ludde orkar gå själv nästan hela vägen, men på slutet tar vi upp honom för då skall han bara gå och slå på andras bilar :P
 
 
 Stekspaden fick följa med på kvällspromenaden :)
 

Intensiv helg

| Postat i: Allmänt
0
Är väl så när man jobbar. Ledigheterna ska maxas och man är lika trött nu söndagkväll som efter arbetsveckan. Men trevligt har vi haft det!
Igår var Frida, Andreas och lilla Adam här på middag. Bjöd på fläskfilésås och pasta gjort på gröna äärtor och röda linser, ruskigt gott! En otroligt fin kväll i Karlstad och barnen röjde loss på gräsmattan :) 
Idag började dagen hemma hos Susanne på Hamnarö. Lunch med mammagänget, plus pappor (grilla hamburgare) i gassande solsken. Hann med kaffe och fika också innan vi fick dra hemåt innan nästa fika, hemma hos Kevin, Anna och lilla Ellen. Full rulle där också och Ludde däckade vid 7 efter att bara ha sovit en gång på dagen (sover alltid två gånger annars). Dags för mig också strax men måste se klart ett avsnitt av Narcos, äta middag och ta en dusch, sen är man redo för arbete igen!
 
Till veckan jobbar jag måndag, onsdag, fredag och lördag. Aningen udda men ska bli rätt skönt :) Under lediga dagarna ska vi serva bilen, gå till tandläkaren ned Ludde, träffa Tingel och lilla Dexter, skvallra med Helen samt bestämma exakt hur vi vill göra om vårt kök! Full fart. :)
 
 
Äta blåbär. Mums.