Det fruktansvärda

| Postat i: Allmänt
0
Imorse när Nyhetsmorgon började sändas berättade de att en lägenhet brunnit i Karlstad och 4 var svårt skadade. Genast blir man nyfiken och klickar in på Aftonbladet. Branden var på Romstad, oj vad nära tänker man. Läser lite mer, lägenhetshus på Våxnäsgatan, magen börjar knyta ihop ordentligt. Vart brann det?
 
 
50 meter ifrån oss brann det. Bilden ovanför togs igår på dagen och var exakt utanför fönstret i lägenheten där ett ungt par i 30-års åldern och deras två små barn dog av rökskador. 
 
Vi ser huset och lägenheten där det brann från Luddes rum, hade vi sett det om Ludde haft en böknatt och någon stigit upp mitt i natten? Mycket möjligt. Usch, den där fruktansvärda känslan när något kommer för nära. Dessutom bor ett par vänner i samma hus, fruktansvärt. 
 
Kollade våra brandvarnare här hemma, bara en fungerade som den skulle! Tar för givet att sånt funkar, men icke. Känner mig tagen av händelsen. Fy farao. Kramar Ludde och Nicklas lite extra idag. 

Det där köket

| Postat i: Allmänt
0
Från detta: 
 
 
Till detta:
 
 
Nya skåpluckor med handtag, nytt kakel, ny bänkskiva med underlimmad diskho, samt ny köksblandare. Återstår gör bara elen och lamporna som skall sitta hela vägen under luckorna. Så grymt nöjd!

Cykel, MVG

| Postat i: Allmänt
0
Vi köpte en cykelsits (Hamax Siesta) för flera veckor sen men i kaoset här hemma så blev den ståendes. Igår, äntligen, tog vi tag i den och monterade den på ena cykeln! Premiärturen blev till Willys på andra sidan motorvägen. Luddes betyg? Mycket väl godkänt! Han snackade och tjoade glatt hela vägen (med undantag då vi knäppte fast honom i sitsen, mindre populärt om vi säger så..). Idag satte jag dit honom och cyklade bort till en lekpark i närheten, så mycket lättare att ta sig dit när det går på 2 minuter istället för närmare 10 med vagnen. Denna cykelstis kommer bli välanvänd kan jag lova! 
 
Trött efter en timmes lek.
 
 
Så kul nu när det inte bara är gungorna som passar, utan vi kan leka med det mesta 😀

Kaoset

| Postat i: Allmänt
0
 
En sneakpeak från kaoset hemma hos oss! Att renovera kök med en 1-åring är inget jag rekommenderar... Vi bygger en mur av stolar och lådor framför köket men snart så, är alla farliga verktyg och ämnen borta, och det fritt fram för honom igen :) 
Kommer ni ihåg hur vårt kök såg ut innan? Grå bänkskiva och fyrkantigt kakel. Det tar sig 😀 Ska bara få köksblandaren på plats och byta ut luckorna nu så är det klart sen 😀 Har fått högklassig hjälp av min kompis Veronicas man Peter som har byggföretag, hade aldrig fixat detta själv (men sinnet i behåll..) 
Galet nöjd än så länge! Så snyggt med ekskiva!

Paus

| Postat i: Allmänt
0
Har visst blivit lite bloggpaus här. Efter Luddes födelsedag  så har vi varit sjuka i 2 veckor (först Ludde, sen jag ich Nicklas givetvis). Har rest till Åland, haft mängder besök, planerat köksrenovering och försökt sköta mitt heltidsjobb där emellan 😝 
Är nog strax tillbaka dock :)
 
 
Ludde som kapten på Eckerölinjen, väldigt poppis :)