Föda barn

| Postat i: Allmänt
0
Hej hopp!
Det är slutet av vecka 23 och veckorna lunkar på i ett skapligt tempo tycker jag. 7 veckors arbete kvar (förutsatt att försäkringskassan godkänner min graviditetsledighet) och det skall bara gå, punkt slut. Trots foglossning som gör tillvaron eländig! Har fått lite bättre sömn nu ivarjefall efter att vi köpt en kudde från Doomoo (tack Natta och Joni för tips) som gör det betydligt bekvämare att sova i soffan och även i sängen när jag får till det (är förövrigt enbart höger sida som fungerar att sova en längre stund i, festligt)
 
Idag har vi varit på första träffen i föräldragruppen vilket ju såklart kändes ganska spännande, man undrar ju vad det är för andra par och om man kommer överens. Dagens tema var mer inriktat på förlossning och allmäna diskussioner kring hur vi upplever graviditet osv, och det var riktigt trevliga timmar på BVC. Ser fram emot nästa vecka då det blir "amning och det nyfödda barnet", vilket känns ännu viktigare än förlossningsinfo. Förlossningen är ju inte att göra så mycket åt egentligen, bara go with the flow och undvik att hamna på jobbet, det är mitt motto inför detta! :)

Chip chip

| Postat i: Allmänt
0
Trevlig fredag på er!
Efter en ordentlig sovmorgon är jag människa igen. Förra veckans nattvecka var ett enda elände så jag tillbringade måndag och tisdag i en lättare koma (till skillnad från karatesparkande bebis), jobbade sedan ytterligare två dagturer (!?) och nu äntligen blev det sovmorgon :) Inget planerat, bara lunkar runt hemma med lite småpyssel och lyssnar på Spotify. Jobbar visserligen två nätter till nu, men det kan nog bara bli bättre vill jag tro :)
Märkligt hur man ställer om huvudet snabbt när man vet att man bara skall jobba två månader till (inte ens det), för nu går man bara runt och längtar till att juli ska komma. Men vad konstigt det kommer kännas att inte jobba på så länge!
 
Annars då? En jäkla massa pappersarbete kring bankflytt och ansökan till försäkringskassan och samtal gällande flytten till den andre lägenheten. Ofantligt tråkigt så jag kräks på det, roligare att planera och fundera kring Idas möhippa och sedan bröllop i juli :)
Träningen har fått hamna lite i skymundan. Foglossningen gör saker och ting jäkligt tunga och har insett att det går inte att träna och jobba på samma dagar, så får vara nöjd om jag kommer iväg 1-2 gånger i veckan. Det får vara så nu, muskler och kondition kan byggas upp igen! Får min crossfit-dos ändå just nu i.o.m Regionals, vilket är kvaltävlingar inför Crossfit Games i sommar. Så det är crossfit på TV nu varje helg, inspirerande!
 
Hur står det till med er? :) 

Barnvagn

| Postat i: Allmänt
0
Halloj på er! Vi är tillbaka i Karlstad och jag har hunnit jobba två nätter. Börjar bli lite tuffare nu (påväg att svimma under en operation måndagnatt och foglossning från helvetet i natt) så det gäller att verkligen vara sträng med sig själv och ta det lugnt innan man jobbar nätter. Inte flänga runt halva stan som jag gjorde i måndags :P
Är ledig nu ivarjefall och jag och lillknodden (som bufflas som bara den i magen) återhämtar oss på balkongen. Har märkt att jag dras ut hit mer och mer nu och utsikten över Mariebergsviken. Troligtvis för att vi flyttar ifrån vattnet om 1,5 månad, måste se till att njuta till fullo! 
 
Hur som, det jag skulle skriva var att vi råkade köpa en barnvagn igår :D 
Jag har läst på sen dagen vi fick veta att jag var gravid i princip och varit helt säker på att jag ville ha en Teutonia Be You för att den även skulle gå in i bilen. Nästa månad skulle den beställas från Tyskland för att spara massa tusenlappar, men istället råkade jag se på blocket att en liten butik i Arvika (av alla ställen!) reade ut sitt sista exemplar av Teutonia Cosmo! Den är väldigt lik Be You men lite större och stabilare, men har varit fundersam om den gick in i bilen. Men såklart tog vi direkt en tur till västra Värmland! Vagnen gick in i bilen alldeles fint och färgen var fin (svart med svart/röttrutigt foder) så vi slog till! Och sparade dessutom ytterligare en tusenlapp! Den är inte årets modell, men ny och fräsch så jag är extremt nöjd :D 6900 kronor för sittvagn, liggdel, två regnskydd och skötväska :D 
 
 
Så udda att vi har en barnvagn som står här nu! :) 

Åland

| Postat i: Allmänt
0
 Gokväll från Ålands hav! 
 
 
Vi startade från Karlstad vid 8 imorse för att ta en tur via huvudstaden. Lunch på söder med Natta, Joni och deras 2 veckor gamla Ella, samt promenad till Babyproffsen innan vi körde mot Arninge för att undvika rusningstrafiken! Mycket mysig dag och nu väntar några lugna dagar hemma, skönt :)