Vad händer?

| Postat i: Allmänt
1
 Ja vad är det som händer och sker i Sofias liv? Jo detta: 
 
 
Som kanske en del gissat, och som andra inte hade en blekaste misstanke om så är det alltså dags nu. Dags att bli förälder, mamma, det är helt vansinnigt och galet och även om jag gick in i v. 14 idag, har en hel hög av gravidsymptom och fick se hjärtljud för några veckor sedan så är det fortfarande overkligt och jag funderar titt som tätt om jag bara inbillar mig allting. 
 
Men får säga till mig själv att nej så är det inte, det växer faktiskt en bebis på insidan som förhoppningsvis tittar ut i slutet av september (just nu beräknat sådär lagomt till pappas 50-årsdag). 
Det har varit många veckor av konstant oro för missfall, illamående utan kräkningar, kväljningar av matos, diverse köttsorter samt varma grönsaker och tidig "foglossning" (ve och fasa). Framförallt blir man ju helt galen av att hålla det hemligt, men såfort v. 12 var över och det är mer "säkert", ja då var det inte alls speciellt viktigt att berätta för alla :P Men väljer nu ivarjefall att berätta för er som läser här, så jag kan gnälla om alla krämpor i bloggen, hehe :)
 
Spännande månader, och år, framöver! 

Solig huvudstad

| Postat i: Allmänt
0
Godmorgon på er!
Jag ligger i en soffa i ett vårigt och soligt Stockholm :) Igår efter jobbet hämtade Nicklas mig och så drog vi hit med en gång för att delta i en överrasknings-babyshower för Natta, som får barn om en månad! Otroligt mysigt med massor av snack, skratt, glädjetårar, god mat och presenter :) 
Sovit över hos Natta och Joni inatt för idag drar vi sen hem till Åland några dagar, underbart! Stannar till torsdag, på fredag måste vi vara tillbaka i Karlstad för ett viktigt möte, men det delar jag med mig om senare :) 
 
 
Natta och presenter, självklart fanns den obligatoriska blöjtårtan med :) 

Fynd!

| Postat i: Allmänt
0
Efter en väldigt trevlig fika med Helen idag så föreslog hon att vi skulle gå in på Akademibokhandel och kika på bokrean. Jag brukar aldrig hitta något på rean men kolla här vilket jäkla fynd jag gjorde! 
 
 
69 spänn!! För en bok jag tittat galet länge på men tyckt var för dyr för en kokbok... 69 kronor, känns som jag fått den gratis nästan :) 
 
Ingen paleo ikväll dock utan storkok med aubergine-lasagne. Samtidigt Avicii på högsta volym blandat med Eric Saades mello-låt. Han får utan tvekan min röst under finalen!