Heavy lifting

| Postat i: Allmänt
0
Äntligen! Efter att ha varit fullständigt smärtfri snart två veckor nu och även efter ett hårt pass med mycket knäböj av olika slag, så kände jag att nu är det dags för dessa lyftarskor! Testkörde lite igår med squat cleans (men var egentligen lite för bakis för att tillbringa tid på gymmet) och vilken skön känsla! Ser fram emot att göra ordentliga försök på tyngre vikter :)
 
 
Skulle egentligen ha köpt dessa i London en lyckades få ihop 800 kronors rabatt på sportamore! Gick ju inte att säga nej då! De är dock stora i storleken så jag fick skicka tillbaka de första och byta till mindre storlek, men sportamore är så sjukligt smidiga så de skickade nya innan de ens fått tillbaka det första paret, så behövde bara vänta två extra dagar :) 
 
Mot nya höjder!

Juligt

| Postat i: Allmänt
0
Jag kunde inte hålla mig längre, och det är ju ändå advent i helgen :) 
 
 
Ute är det långt ifrån vinter eller jul men jag är nöjd ändå (ogillar snö och kyla), inomhus blir det väldigt mysigt såfort det finns lite julklappar och stjärnor iaf :) är inte riktigt klar med alla klappar men nästan, gött när det är färdigt innan december ens hinner börja ;) några skall ju inhandlas i London också förstås! Nästa vecka är det dags! Men först; en massa arbetsdagar! Börjar med kvällen idag. 

Deer

| Postat i: Allmänt
0
Lillbrorsan kom tillbaka till Karlstad och fyllde upp våran frys med åländskt rådjurskött och sjöfågel. Mums! Så ikväll bjöd jag på gryta gjord på rådjursbog, blomkålsmos och sallad gjord på rödkål, morot och blandande gröna blad (har alltid en stor bunke blandsallad av dessa ingredienser gjord i kylskåpet, otroligt smidigt för att få i sig lite grönsaker till varje måltid när orken tryter). Jag var lite snål med örterna men fick godkänt ändå :) nästa gång skall jag ge mig på den finaste delen, rådjurssadeln! 
 
 
 

Fast food

| Postat i: Allmänt
0
Det här måste ju vara det smartaste någonsin! 
 
Menar förstås de färdigstrimlade/rivna grönsakerna såsom blomkålsris och zucchinipastan! Lite dyrt men ändå ovärderligt när man är toktrött efter jobbet och jag har en förmåga att få små sammanbrott på grönsaker som skall tillagas (framförallt riva blomkål eller strimla vitkål). 
Världen går framåt :D 

Inget nytt under solen

| Postat i: Allmänt
0
Jag ber om ursäkt för det totala bristen på uppdateringar på senaste. Det händer inte jättemycket så ni får leva med uppdateringar en gång i veckan eller så :P 
Så, vad sker?
 
Jobbet: en hel del extraturer vilket ger bra med pengar men sliter på en. Vart går gränsen? Är även inne i en period då jag får hoppa runt mycket och är väldigt lite på den sektion jag vill (protessektionen), hjälper inte mycket att säga till men min tid kommer (som min chef sa till mig då jag uttryckte min besvikelse angående bristen på en fast tjänst...) 
 
Mat: inte så paleo längre utan en väldigt liberal lågkolhydratskost, och det får fortsätta så just nu och leva med att varken gå upp eller ned i vikt :) Är som att jag inte riktigt orkar anstränga mig när jag har min ryggrehabilitering att fokusera på, får vara en sak i taget! 
 
Träning: motivationen tryter då programmeringen i boxen inte passar mig alls med tanke på ryggen. Den är så mycket bättre, men inte bra. Så tankarna börjar vandra mot en annan crossfit-programmering som bevisligen leder till stordåd (många av de bästa i Sverige tränar med hjälp av dessa typer av programmeringar). Jag skulle såklart få börja på den absolut enklaste nivån men det jag läst om detta hade det passat mig hundra gånger bättre. Fortsättning följer... 
 
Resor: om 3 veckor, London baby!! Sen veckan efter hem till Åland för att fira jul :) och, eventuellt i vår, medBJUDEN till en mycket mycket stor stad i världen. Inget klart än men håller tummar och tår! 
 
Och annars då? Längtar efter julen! Håller på planerar julklappar som bara den och har börjat förbereda hemma för julpyntet (lite tidigt än dock). Nicklas bara skrattar åt mig för jag tycker allt smakar eller doftar juligt, så gissa sen min glädje när jag fick höra att vi skall till Via Appia för deras julbord och fira att Nicklas äntligen är färdig med skolan! :) 
På julafton är planerna dock osäkra, förutom att jag jobbar natt, så ska fira jul som bara den fram tills dess :) 

Glitter och glamour

| Postat i: Allmänt
0
Hallå allihopa! 
Dessa sega lördagar, men det är så värt det nr man tänker på hur kul man hade dagen innan! Fest på jobbet för att fira jubilarer och pensionärer, med temat glitter och glamour! Härligt tema!
Började dock fredagen med att försova mig (inte lite heller, flexade in 45 minuter för sent) och sen tokstressa hem från jobbet då jag hade bokat klipp- och toningstid. Fick en härlig chokladbrun färg (nöjd) och så lite bortklippning av slitna toppar. Avslutade med massa lockar i håret som tyvärr försvann i princip helt efter min cykeltur till förfesten, hopplösa hår!
 
Nåväl, förfest hos Erika, fest på jobbet och sedan dans på Harrys! Lyckad kväll men trögt idag, som tur är så bestämde jag och Nicklas oss för att ha lite fuskkväll ikväll (och igår då eftersom jag drack öl), så jag botar mitt bakishuvud med potatisgratäng och sedan chips och dipp, mums :D
 
 
Erika och jag. Klänningen beställde jag från Bubbleroom och skorna är Michael Kors (materiell kärlek). Hade även satinhandskar för en glammigare look ;) Erika var dock utan tvekan kvällens snyggaste!
 

Ryck och stöt

| Postat i: Allmänt
0
Ah ljuva lediga dagar! Kombinerat med ösregn --> lugna dagar!
Lyckades ta mig upp imorse dock eftersom jag skulle till kiropraktorn och till Claratappen för plasmagivning, så nu känner jag noll behov att förflytta mig utanför lägenheten mer idag. Mina regnkläder(!) är dessutom fortfarande dyngsura. 
Hur som haver, min rygg har blivit mer stabil och starkare! Det tar sig :) Han verkade aningen nervös när jag berättade att jag var på 2 timmars workshop i olympiska lyft igår, men eftersom ryggen känns bra idag så var det okey :) Det var en tränare från Karlstads Atletklubb som höll i workshopen (i crossfitboxen då såklart) och även om tanken var att träna både ryck (snatch) och stöt (clean and jerk) blev det två timmar med bara ryck :P Välbehövligt eftersom det är ett så sjukt svårt och tekniskt lyft! Hu, fortsätta nöta bara så börjar det nog se bättre ut så småningom! Lite problemsamt bara när huvudet vill träna hela tiden men ryggen skall ha sina återhämtningsdagar, pöh trååkigt!
 
 
Här är Camille Leblanc-Bazinet som vann Crossfit Games i somras! Hon tävlar även i olympiska lyft och är grym!