Summer times

| Postat i: Allmänt
0
Vilken härlig lördag det blev igår! Iväg till gymmet först och tog ett personligt rekord i push press (50 kg!! übernöjd) och sen satte jag och Tingel oss på en filt med en kaffekopp och jordgubbar utanför här för att heja på alla som sprang! Varmt och solen gassade vilket resulterade i en bränd näsa och panna men det känns egentligen bara härligt, då är ju sommarn här på riktigt :D (och ja jag smörjer in mig framöver). 
Nicklas sprang på bra och fick en bra tid och det var även kul att se många andra bekanta som sprang, lite svårt att sålla bland alla huvuden dock så resulterade i att fler såg mig innan jag hann märka att de sprang förbi. 
 
Sen blev det vin på balkongen, ett par vändor till Våxnäs igen (handla, cykla hem och sen låste Nicklas ut sig från gymmet --> jag fick cykla dit igen och låsa upp dörren så han fick tag på sina saker). 
Avslutade med lite mer vin, god mat och så fotboll innan jag totaldäckade tre minuter in i Englandsmatchen, den jag ville se. Försökte tappert hålla mig vaken så länge men går inte!
 
Imorgon börjar ju jag dock med jourtid igen, förväntar mig att bli människa igen som kan hålla sig vaken en stund på kvällarna eftersom jag får sova på morgonen igen :D Längtar till mina nätter som börjar om två veckor!
 
Har ni haft en bra helg? 
Hittills till Summer times

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: