Karlstadbor!

| Postat i: Allmänt
0
Om ni inte springer stadsloppet imorgon, kom ihåg att gå ut på heja på alla andra! :) Jag tar plats tillsammans med Tingel på en lämplig gräsplätt här på Orrholmen och hejar fram Nicklas, arbetskollegor och bekanta från crossfit-boxen! Roligt när så många är med!
Själv är jag i så dålig löpform just nu att det är pinsamt, men det får vara okey ändå när jag öser på med crossfiten :) Det är vansinnigt vilken snabbt utveckling man har i både styrka, kondition och mentala spärrar. T.o.m burpees börjar kännas lättare :P Tänk om jag själv skulle bli 20 kg lättare också, då jäklar skulle jag kunna slänga mig upp i pull-ups och muscle-ups lätt som en plätt, men det kommer ju inte riktigt hända så jag får forsätta satsa på muskelutveckling och teknik tills det fungerar ;)
 
Idag har jag förvörigt varit ledig eftersom jag planerat att vara i Stockholm och hoppa på Gärdet med tusentals andra till världens bästa musik denna helg (Summerburst). Något sket sig i planerna för mig.... Men glad är jag ändå för treledigt är grymt skönt :) Sovmorgon, lunchträning och så lata sig på soffan med Masterchef och fotboll, mycket behaglig dag :)
Hittills till Karlstadbor!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: