Reseberoende?

| Postat i: Allmänt
0
Är jag beroende av resande? Troligtvis ja. Men vem är inte fascinerad av att se nya ställen och tillbringa tid med människor som står en nära?
Jag ligger på den nivån att såfort jag kommer hem från en resa så måste jag börja planera nästa. Dock har jag varit ganska lugn sedan vi kom hem från Teneriffa. Har funnits annat att tänka på. Jobb, skola och framför allt flytten som kommer kosta massor av sparslantar. Inte funnits utrymme riktigt för reseplanering och det har känts helt okej ändå.

Men så började suget för några dagar sen. Där kring min och Nicklas 1-årsdag finns ju utrymme för en vistelse utanför Karlstad. Satt och funderade kring en helg i Stockholm, kanske Helsingfors? Så råkar jag klicka in mig på ryanair och vad finner jag inte om det perfekta resmålet?
Så vips några timmar senare sitter jag här med flygbiljetter och hotell bokat i, damdadaaam!:
BUDAPEST!Har hört så otroligt mycket bra om Budapest och det skall vara en av Europas vackraste städer. Mycket historik och gamla fina byggnader, kommer bli en så härlig helg!
Så alltså, 3 augusti flyger jag och min kärlek till Ungern för en mysig weekend. Flygen går jättepassligt mitt på dagarna så man slipper eventuella hotellnätter vid flygplatsen. Väl i Budapest bor vi på Hotel Carat, ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Budapest, nära till allt vad jag förstod det som.Och vill ni veta det grymmaste av allt?
Jag har slagit billighetsrekord i mitt reseletande tror jag.
För flyg t/r 2 personer, samt tre nätter på detta superba hotell inklusive frukost.
Totalt; 3260 kronor.
Som hittat!

Budapest, here we cooome!
Hittills till Reseberoende?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: