LCHF för vegetarianer

| Postat i: Allmänt
0
Jag är en köttälskare av stora mått, och har alltid så varit. Men något som kan störa mig något vansinnigt är de som påstår att LCHF är en "köttdiet". Vid LCHF drar man ju ner kolhydraterna som skall ersättas med fett. Inte mer protein. Mängden kött är densamma som innan, möjligtvis snäppet mindre då fettet i maten mättar betydligt bättre än kolhydratrika måltider.
Det har ju varit en del skriverier i tidningarna nu om att LCHF ökar stroke pga. ökat köttintag och mindre kolhydrater. Som ni kanske förstår så rinner sånt här direkt av mig då det inte ens handlar om LCHF. Dessutom enkätstudier gjorda i början av 90-talet som inte bevisar någonting.
Aja, till poängen. Som LCHFare kan man mycket väl vara vegetarian om man så önskar det. Inget som någonsin kommer hända mig men ni skall veta att det går alldeles utmärkt utan kött. Och om ni vill ha inspiration så rekommenderar jag boken LCHF för vegetarianer. Jag köpte den här i veckan för det var riktiga kick ass-recept, som jag använder som tillbehör. Så himla kul att få ideér och kunna variera från den vanliga broccoligratängen, blomkålsmoset osv. Det har varit lite dåligt med matlagningsinsipration på senaste men nu är det på gång igen! :)
 
Hittills till LCHF för vegetarianer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: