Home sweet

| Postat i: Allmänt
0
Hemma på Sjögången igen efter en evighetslång busstur från Göteborg. Det är ju världens berg och dalbana den bilvägen och jag, som aldrig blir åksjuk i buss, hade det riktigt jobbigt. Nu kanske man inte bara kan skylla på vägens utformning och skick. Har ju faktiskt haft en fantastiskt helg i Göteborg med lite för lite sömn, lite för mycket alkohol, alldeles för mycket kolhydrater och en heldag på Liseberg med dessa attraktioner som får ens huvud att få spinn och benen att skaka.
 
 
Härligt att tillbringa en dag med dessa två! Andreas och Victor var med också (tyvärr så jobbade Nicklas) och vi hade en superb heldag! Jag är ju ganska feg av mig när det kommer till karuseller och dylikt men vågade mig upp i Balder vilket sög härligt i magen och satte kvällens största leende på mig. Annars funkar ju vanliga bergochdal-banor för mig och lite annat roligt som inte snurrar runt för fort eller går upp och ner :D
Spelade bort alldeles för mycket pengar gjorde jag också, ville ju så gärna vinna en kexchoklad men fan heller att det gick! Massor med människor gick runt och hade vunnit hur mycket som helst men fick jag vinna nånting alls, nej nej :P (dålig förlorare, jag vet).
 
På kvällen blev det lite bugg på dansbanan innan vi sedan totaldäckade hemma. Jag gillade Liseberg :) Som ställe tycker jag om det bättre än Grönan, men känns som Grönan har mer attraktioner som jag vågar mig på :P
 
Och idag innan hemfärden så var vi inne i stan och kikade i butiker. Där tog jag igen alla vinster jag inte fick igår, i en väska ;)
Hittills till Home sweet

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: